Killar har tur ibland.

Vi tjejer kanske har fördelar i det mästa. Jag menar vi kan fjäska till oss saker, vi kan komma undan med grejer bara genom att blinka lite med ögonen och le. Vi klarar oss med massa som killarna måste göra.
Men sedan är grejen den att vi har en sak, som vi inte kommer undan med och vi inte kan ge till någon annan. Eller ja, som man ibland inte ens önskar att sin värsta fiende skulle få utstå.
Mensvärk. Man ligger i sängen, kan inte röra sig, magen den bränner, vrider sig, krampar, ja allt som kan göra ont i magen gör ont samtidigt på samma plats. Det går inte ens att beskriva hur ont de kan göra.
Sen har vissa turen att ipren och liknade funkar. Men för vissa hjälper det inte alls. Vissa, så som jag, kan ligga vid toan och bara spy av smärta. Vilket inte är kul någonstans.

Så ja, killar som säger att det inte är något är bara störda och inser inte vilken tur de har..

/Isabella Rún.

Fin kväll.

I onsdags drog Johan och jag ut och fiskade och det var inget annat än en helt underbar kväll. Vindstilla, änder som simmade runt och en helt sjukt vacker solnedgång. Så man var ju inget annat än tvungen att knäppa en del bilder.
Hoppas ni gillar de! :D
/Isabella Rún.

Hej tror jag?

Jah, okey lite pinsamt o skriva detta, men nu har det gått ett tag sedan sist. Jag är verkligen helt hopplös på detta med bloggen asså. Man känner att man har massa idéer o skit med den, men sedan så fullföljer man inte ett skvatt med dom.
Fattar inte att det fortfarande kommer inte folk och kollar. Men jag kan inte säga annat än tack till er som gör det! Ni är guldvära! :)

Nu ska jag väl säga detta ännu en gång. Nu ska jag fan komma igång och det ska vara mycket med tankar och sådan skit här nu. Varvat med vardag och andra stuff. Ja, som jag sagt tidigare, det kommer vara en jävla massa skit här. Jag kan inte ljuga och säga annat. Men förhoppningsvis kommer det även komma en hel del bra grejer. Eller?

Aja, förhoppningsvis hörs vi snart! Troligen senare idag, då jag är själv i lägenheten denna helgen och fan inte har något bättre för mig! Haha ;)
/ Isabella Rún.

RSS 2.0