Gnosjö!

Har inte orkat skriva något här på hela veckan. Kännt mig ganska död på kvällarna. För somsagt nu har ju skolan börjat igen. Jobbigt att ta sig in i de nya rutinerna och att vakna vid åtta tre dagar i veckan! Jobbigt! Även hängt med folk ganska mycket och ja, det drar ju på tiden. Haha.
Vi köpte det akvariumet som jag berättade om. Blev verkligen jättefiiiint!







/ Isabella Rún

Jag försvann de senaste dagarna igen.

Tre dagar har gått sedan ni senast hörde av mig. Kan inte säga att det hänt så super mycket. Va och fiskade med Johan igår. Blev inte mycket till fisk dock. Helt dött.
Idag gick vi och kollade på akvarium. Vill ha ett som är lite större, men ändå inte jätte stort. Hittade ett jätte fint på 54 liter med pump och så för typ 700 kr. Så nu funderar vi på att köpa det. Kanske gör det imon om hans föräldrar kommer upp så de kan hjälpa oss att köra hit det. Kan vara lite jobbigt att bära med det på bussen! Haha
Imon börjar även skolan igen! Känns helt sjukt, men det gör den. Första dagen kommer dock inte vara så jobbig. Först samling i Brahesalen och sen mötas i klassrummet. Ska bli kul att träffa folket igen. Ska även bli lite skönt att komma in i allt igen och inte bara sitta hemma och glo! Haha

Nu ska jag dra mig ifrån datan och kolla till i köket där Johan står och lagar god mat!

Hadet!



/ Isabella Rún

Äntligen hände det något.

Käns som om jag kanske varit lite klagig de senate inläggen. Men det ska jag inte vara nu. För igår kom Johan hem och Ludde kom och stannade natten hos oss. Alltid lika kul! Vi mötte även upp Sophie och vi stack alla och åt. Drog tillbaka hem hit och senare blev det en ganska så lång promenad mitt i natten. Härligt!

Just nu sitter jag i soffan och ska gosa ner mig hos Johan tillsammans med ett stort glas Coca-Cola!

Bilder kommer senare då skiten inte funkar :P

Hadet!

/ Isabella Rún

Kan man vara segare?

Sova halva dagarna och vara vaken hela natten. Det är det jag gör just nu. Somnar aldrig tidigare än tre och vaknar runt ett, två. Detta måste jag verkligen ändra på! Kommer aldrig kunna vakna när skolan börjar. Fast fullt ärligt så säger man det varje år och ändå lyckas man alltid. På något sjukt vis.
Idag har jag än så länge varit vaken i cirka tre timmar och klockan är fem. Ser ljut ut. Kom ut ur duschen och funderar över vad jag ska göra.

Igår blev min dag räddad över att min vän Sophie väckte mig och vi stack till IKEA och käkade köttbullar. Efter ett tag hamnade vi hemma hos mig och kollade Gossip girl. Min nya drog.. Typ det jag gör hela nätterna!

Funderar på om jag ska göra två inlägg, ett med musik jag gillar och ett med tv serier. Kanske ett med filmer med nu när jag tänker efter. Men vi får se hur det blir med det! =)



/ Isabella Rún


Ensam igen.

Igår va en av de lyckligaste kvällarna i mitt liv! Jag och Johan bestämde oss för att ta en nattpromenad. Gick runt lite och slutade vid rocksjön. Vi gick ut på en brygga och det var så vackert! Fullmånen speglade sig i vattnet som låg helt stilla. Ljuset gick rätt över en bunt näckrosblad och allt var så otroligt sagolikt! Aldrig sätt något så vackert! Där stod vi och kramades. Va så sjukt lycklig! <3

Sen idag så åkte älskling tillbaka till Gnosjö. För att jaga på tisdag. Kan inte säga att jag är superglad över det. Men han har längtat i ett år nu så jaja. Längtar inte alls till att somna själv ensam i den stoooora sängen =(



/ Isabella Rún

Älsklings dag! =D <3

Idag fyller världens bästa Johan år! =D 17 blir min älskling idag. Och jag har en del planer på hur hans dag ska bli toppen! Dock kan jag inte skriva det här för jag vet ju inte om han hinner läsa det! ;)
Men lovar att berätta om det sen! Bilder med kanske ;) Hehe ska bli kul.
Dock måste jag vakna tidigt för att fixa allt... Men det blir värt det.

Så Älskling GRATTISGRATTISGRATTIS! Älskar dig massor! <3



Min snygging! =D <3

/ Isabella Rún.

zzzZZZZzzz

Sov alldeles för länge! Vaknade runt halv två, käkade och nu en halvtimme senare sitter jag här i min chill out.
Funderar på vad fan jag ska göra idag. Plocka mina saker är ett måste. Men sen då? Aja det löser sig alltid! ;)

Ha det gött alla!



/ Isabella Rún

I did it!

HAHAHAH jag lyckades! Jag lyckades göra potatismos! Aldeles själv! Helt sjuk. Jag som suger på att laga mat.
Fan jag kickar ass!



AWSOME!

/ Isabella Rún.

Käkar vindruvor och funderar över de senaste dagarna.

Jah då har ni inte hört av mig på cirka sex dagar eller så. Era små stackare! Haha nej jag bara skojar.
Men som jag sa för någon dag sen så skulle jag till norge med familjen. Hade det asgött där! Min moster flyttar dit nu så vi bodde hos henne. Bilade vägen ner och höll självklart andan i varje tunnel ;)
Första dagen vi va där så gick vi i ett köpcenter på dagen. Regnade, så man var inte sugen på att gå ute. Hittade en onepice, fast en chill out. Typ samma sak. Fick den för 199 och de brukar ligga på över 600 spen! As gött! Bott lite halft i den. Senare på kvällen spelade alla buzz och jag kickade ass på safari frågor! 
Andra dagen gjorde vi massor känns det som! Först vaknade man och fixade sig. Hehe ganska charmigt, hade ett litet köksbord och där trängdes alla. Vi va ganska många. Sen drog vi hem till min andra moster och hälsade på henne och min lille kusin. Sjukt söt, bara sju månader med. Ända bebisen som gillat mig! 
Sen drog vi ner till karl johan och gick där i flera timmar. Hittade inget där, men tog massor av kort och det var verkligen en toppen dag och alla var på toppen humör. Gick och kollade på slottet, köpte glass, gick runt i en fontän. Hade det gött. Denna kväll spelade vi fotboll med massor av människor. Jag stod kanske  mest som en fjant och fattade inget, men det var kul. Vi spelade även sällskapspel. Något min familj fortfarande gör.
Sista dagen kollade vi film och åkte den långa resan hem.

Nu sitter jag i min egna lilla lägenhet, eller min och Johans. Men han är inte här så då är den min ;)
Har massa att göra känns det som. Packade upp alla kläder igår och nu ska jag packa upp alla sakerna och lägga dom iordning. Det betyder massa jobb! Men har någon dag innan Johan kommer, så det är väl chill ;) Hihi
Köpte en ny telefonladdare idag! Fyfan vad gött att ha en som inte glappar! Kostade bara 149, jag trodde det skulle vara mycket dyrare!
Snart ska jag börja laga mat! Chockerande! I alla fall, hemma gjort potatismos och fiskpinnar står på menyn. Får se hur det går! 










/ Isabella Rún. 

Woff, Woff, Woff, sa världens härligaste hund.





Seg dag med en trolig fin kväll.

Okey, dagen har varit ganska seg, nästan inte gjort något. Borstade Ida, bara svansen tog en evighet! Något klabb eller skit satt fast i pälsen?
I alla fall, just nu väntar jag på att Johan ska sluta jobba så att han kan komma hit! Sen får vi hoppas att kvällen blir fin! <3

Imon åker jag även till Norge! Oslo mer exakt. Fan vad kul det ska bli!



/ Isabella Rún.

Bilder från Halmstad









Här var lite bilder, de andra hamnar på facebook, så bara mina vänner kan se dom =)

/ Isabella Rún.

Tråååååk!

Ärligt, jag tycker inte om gnosjö! Finns inget att göra! Menar verkligen inget! Så otrolgit sjuk på detta! AHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHAHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH!

Dålig uppdatering.

Okey, nu har jag varit lite dålig på detta de senaste dagarna. Men saken är den att det har inte hänt så mycket. Skulle åkt till Jönköping. Men efter lite trassel med tåg och sådan skit. Kan säga att jag ärligt inte va på humör efter det. Dock blev det bättre dagen efter, då kom Johan hit vid typ halv ett, sen va han här och grillade med min familj. Alltid lika trevligt och alla var ganska isiga. Bokstavligt talat, alla hade is i kläderna.
Efter det har det väl inte hänt något alls. Känns det som i alla fall.
På torsdag drar jag troligen med till Norge. Till oslo mer exakt. Moster flyttar dit idag och vi ska se hur de har det.

Det var väl allt jag hade att säga?



/ Isabella Rún

RSS 2.0