Musik.

Har för mig att jag en gång skrev att jag skulle låta er lära känna mig mer genom musik, serier, filmer och så vidare. Vilket jag nu tänkte börja med. Musik får bli startskottet på detta!










Detta var kanske mestadels lite sådära smörigt. Men ja, detta är väl vad jag gillar. Kan vara lite av en romantisk tönt.. Hehe

Mer låtar kommer att komma upp lite då och då!

/ Isabella Rún.

Smidig morgon?

Det klassiska hände. Man har sovmorgon, klockan ringer, man trycker bort det och tänker att fem minuter till och man kommer fortfarande hinna i tid. Man vaknar upp och vad som skulle vara fem minuter har helt plötsligt blivit en halvtimme. Paniken kryper upp i en och man tänker att allt är okey. Bara en snabb sminkning och så är allt klart. Går upp, kollar sig i spegelen och upptäcker att man ser ut som ett troll.
   Snabbt in i duschen, på med kläder, börja sminka och föna håret snabbt. Tiden den går. Nyklar och allt är självklart försvunna. Jakten börjar. Man finner de och springer till bussen. Självklart åker den precis och man får vänta på nästa. Allt känns hopplöst.

Någon som känner igen sig?

Sen slutet på denna saga. Turen vänder, bussen kommer. Man hoppar på och ber fär att det ej ska hoppa på folk så den måste stanna och den gör det inte! Den  gör hela vägen dit man vill, man springer den sista biten. Köper frukost snabbt i caffet där det självklart inte är någon kö. Springer upp för trapporna och märker att man hann! Klassen sitter där i koridoren och lyckan sprider sig i hela kroppen. Läran kommer gående, släpper in oss och ja man HANN! MAN KOM I TID! :D

Sen bara för att upptäcka att man gick med tröjan ut och in..



/ Isabella Rún.

Vad tycker ni?

Fixade ganska mycket med bloggen och gjorde om hela skiten. Dock vet jag inte riktigt vad jag tycker. Känns lite B. Men fullt ärligt så är jag inte så bra på sådana här saker? Aja, i vilket fall som så får det vara så här för nu. Sen får vi se hur länge det håller. =)



/ Isabella Rún.

Pinsamt vilken tid som gått..

Hej alla!

Det var ett tag sen sist. Eller vad säger ni? Känner att detta bloggande går en del i intervaller. Ena stunden skriver man massor varje dag och andra så kollar man inte en på den. Nu den senaste tiden på har jag väl inte ens tänkt på den om jag ska vara så ärlig..

Senaste tiden så har det varit lite mer i skolan än vanligt. Gjort en reklamkampanj för red bull, gjort en kortfilm, skrivit krönikor och artiklar. Även skrivit om en regisör. Michael Bay för er som bryr er. Aja, skolan flyter på som alltid. Ibland mer kul och ibland mindre. Lärt oss lite om webbdesign, fattar inte ett piss!

Hemma i lägenheten så har allt varit bra. Jag och Johan sköter väl vardagen som alltid och så var man barnvakt förra helgen. Så denna helgen ska man chilla! Eller imon blir det att hänga lite med Jossan och Sophie! Yey =)

Funderar även på att kanske ändra designen på bloggen och börja använda den igen. Vad tror ni om de?


Lilla systers glasögon för övrigt.

/ Isabella Rún.

RSS 2.0