Heeeeeemma!

Det slutade med att jag åkte till Halmstad i alla fall. Riktigt trevligt, spelade golf nästan hela dagen igår. Aldrig spelat det innan och trodde att det skulle vara skit tråkigt. Men fan vad kul jag hade! Bilder kommer senare när jag laddat in dom.

Just nu sitter jag hemma vid köksbordet ganska död. Så otroligt trött är jag. Somnat runt tre de senaste nätterna.
Precis packat om och senare så åker jag till Jönköping där min älskling väntar på mig. Ska bli härligt att få komma dit igen! Kan inte säga annat.

/ Isabella Rún.


Morgonandedräkt och mjukisar.

Goodmorning foolks!

Idag har jag ett val att göra. Åka med familjen till Halmstad idag eller inte. De ska åka med husvagnen och jag är lite sugen på att joina. Men kan inte riktigt bestämma mig! Haha problem man kan ha! Aja, vi får se hur jag gör och jag medelar om det senare!

Ni får ha det gött alla!



/ Isabella Rún,

Älskar dig.

Johan, jag hoppas att du vet att jag älskar dig. Vad jag än säger och vad jag än gör. Vad som än händer och sker. Jag kommer inte samtycka i allt, vilket du troligen märkt vid detta laget. Jag vet att jag kan vara otroligt hopplös. Jag vet att jag kan vara dum. Dum och envis. Det vet du nog. Men jag vill att du ska veta att vad som händer så kommer jag alltid älska dig, jag kommer aldrig kunna lämna dig. Du minns att jag sa att du skulle vara min ända kärlek? Att du är den ända jag någonsin kommer kunna älska såhär? Älskling, det stämmer fortfarande. Det kommer det alltid att göra. För som vi sagt, det är vi, nu och alltid. 

 

De första fotona! Eller ja, som hamnar här








Fin dag med en gammal vän och pojkvän.

Idag blev det att träffa min gamle vän Ludde. Inte sätt på ett tag, dock kunde det inte märkas då man bara pratar på som om man sätts dagen innan! Sådana vänner är bra att ha.
 I alla fall, vi snackade massa och kollade film. När vi skulle börjat på film nummer två så bestämmde vi oss istället för att ta bussen till gislaved och möta upp Johan som slutade jobbet då. Vi tre satt sen och snackade och hade det gött!



Var snäll och köpte en macka till min älskling!
Colan var menat till honom, men jag snodde nog en del av den (a)





Ludde som sitter och väntar på mig =)



Haha stiligt värre!
Min älskling har en tendens till att tycka att jag är helt hopplös.
Om det nu inte syns vill säga ;)

GODNATT

/Isabella Rún.

Canon EOS 1100D

Somsagt så skulle jag till Jönköping idag och köpa en kamera. Jag sa att jag skulle kolla på Nikon d3100 och
d5100. Vilket även var planen idag. Åkte först till media markt och kollade på dessa två kameror. Men tänkte att jag kunde kolla priserna på elgiganten med. Väl framme på elgiganten så kollade jag på d3100, men då det inte hade lika bra objektiv som på media markt så ändrades tankarna lite. Sen hittade mamma en canon som hade med sig två objektiv. Detta lät väldigt interesant och ja, det var den kameran jag kom ut med.

Gick in och letade efter Nikon, kom ut med en Canon.

Här nedan hittar ni detta packet:

http://www.elgiganten.se/product/foto-video/systemkamera/EOS1100DCZKIT/canon-eos-1100d-systemkamera-18-55dcz-objektiv



Haha nu kan ni få lite finare bilder på mig i framtiden med! Grattis...?

/ Isabella Rún.

ÄNTLIGEN!

Imon då åker vi till medie markt och då ska jag äntligen kolla kamera och förhoppningsvis komma hem med en!
Kan säga att d3000 är nu helt utesluten och det istället står mellan d3100 och d5100. Ska kolla på dom och snacka med säljare och så, sen får vi se vilken det blir. I vilket fall som så är jag otroligt taggad och hoppas verkligen att jag får med mig en hem! =D

Nikon d3100 på elgiganten:

http://www.elgiganten.se/product/foto-video/systemkamera/D31001855KIT/nikon-d3100-systemkamera-18-55mm-objektiv


Nikon d5100 på elgiganten:

http://www.elgiganten.se/product/foto-video/systemkamera/D51001855KIT/nikon-d5100-systemkamera-18-55mm-objektiv

Borde sova, orkar ej? Klassiskt problem.

Sitter i köket hemma med syster nu. Varit hos morbror Hallsteinn idag och firat att han nu blivit 30. =)
Skit kul som alltid! Min familj är ju en av sitt slag! Bara när vi pratar är det helt fuckt upp. Svenska blandat med Isländska blandat med norska, en skvätt danska och våra alltid lika kära utrop på palestinska/arabiska.
Man kan ju undra vad grannar tror om oss? Jävla islänningar säg, crazy ass people! Haha underbart!

I alla fall, nu sitter man i köket, vilket jag sa tidigare. Den stora frågan är dock varför? Jag är helt jävlar dö trött, sängen väntar på mig alltid lika troget. Men går jag till den? NEJ! För jag ska envisas med att sitta på dessa otroligt knarriga och förjävliga stolarna! Dum man är!


Snygg bild? Nej, men det är något! HAha, jag just nu iaf..

(Johan jag älskar dig mest av allt, kvittar vad! Du är mitt allt och det kommer fan alltid vara vi! <3)

/ Isabella Rún.

Bara jag? :s

Är det bara jag som har problem med att ladda upp bilder på blogg.se?
Håller på att få lite smått damp, då det idag verkligen inte vill funka!

*rycker och sliter i håret så att tussar flyger*

Beslutsångest!

Jag vill ha, eller snarare ska köpa en systemkamera. Mitt dilemma är bara vilken? Jag vill börja med något lätt och har kollat på Nikon d3100 sen den kom ut typ. Men nu är saken den att jag hittade en Nikon d3000  på blocket ganska billigt och då va det 4 års garanti kvar, knappt använd, minneskort och väska. Tjejen som har den vill ha 3700 för allt. Men den har luggit ute sen i maj, så det går nog att pruta ner den lite.
Vi ringde på den tidigare i veckan, men den var på lagning och skulle vara klar nästa lördag. Autofokusen hade gått sönder. Men då vet man ju i alla fall att den är lagad när man får den? Aja, vi får se, hon skulle ringa när hon fått tillbaka den.Så lite tid har jag kvar att tänka..  

Så hur fan ska jag göra? Nikon d3000 eller Nikon d3100?

Sen vill jag tillägga att jag vet att detta bara är nybörjar kameror och att det finns bättre. Men jag tror helt klart att någon av dessa kan passa mig riktigt bra.


( blogg.se hatar mig och vill inte lägga upp bild i detta jävla inlägget. Har försökt i en jävlar vecka nu! -.-')


 



Ursäkta

Okey, jag känner att infon om att jag behöve gå på dass kanske var lite onödig. Hehe ursäkta för det.

Idag åkte mamma  och Pelle på semester med Jane och Wilma i några dagar. Villket betyder att man är själv hemma! Yes! Okey, min bror kommer troligen va här, men det räknas inte.
Senare kommer Johan hit och vi ska bara ha det otroligt gött!

Dock måste jag nog börja med att hoppa in i duschen, sitter helt nyvaken i soffan. Snyggt!

Hahhahaa

/ Isabella Rún

Slööö och pissenödig

Fan man märker verkligen av sommarlovet nu! Slöööa dagar. Eller ja, så är det för mig nu. Gör verkligen inte ett piss, inte ett piss! Helt sjukt! Måste verkligen ta mig i nacken och dra till jönköping eller bara göra något!
Sen en liten parantes, jag är extremt pissenödig just nu! Så ni vet alla vad jag kommer göra när detta är färdig skrivet!

Babbel, äckligt babbel! Förlåt mig, det får stå kvar. Känndes som något ni alla ville veta. Eller inte. Blöööö



Mitt galna jag just nu!
Digga skuggan!


/ Isabella Rún.

Paddling

Jag och Johan va och paddlade i Nissan nu i veckan. Kom hem igår och kan säga att man var ganska så trött. Planen var att vi skulle paddla till Halmstad, men ja.. så blev det inte. Istället så paddlade vi "bara" 7,5 mil. Personligen tyker jag att det var ganska mycket för första gången.
I alla fall så var vädret någorlunda bra, förutom vid dag nummer två då det regnade konstant! Då menar jag verkligen KONSTANT! Kan ärligt säga att man var mer än blöt!
Sen kan man verkligen säga att nissan är lite av ett äventyr då det ligger fallna träd och stockar lite här och var. Vissa mer synliga än andra. Över, under, sidleds, ja, lite kreativ fick man vara när man skulle förbi. Inte alltid det var så lyckat. En gång fastnade vi. Jag tyckte det var skit kul men Johan hade lite damp, då det var han som fick hugga loss oss med en yxa (bild kommer).
Kan även säga att man blev lite sugen på att skaffa sig en egen kanot någon gång. För detta kommer man verkligen göra om! Utan tvekan!



/ Isabella Rún

3 förebilder

Fick ett litet ryck och tänkte att ni kan få lära känna mig lite mer genom att få veta mina förebilder. Som rubriken säger så finns det tre människor som jag ser upp till lite extra mycket. 3 personer som är mer eller mindre kända, men ändå ganska stora innom sina områden. Alla dessa har lite mer mina drömmar att göra. Jag vill så mycket i mitt liv, men dessa tre människor står nog för de största sakerna jag vill. Även om det inte är det samma som de gjort, så liktar det det en hel del.
Så nu börjar vi.

Steve Irwin 22.02.1962-04.11.2006.


Steve Irwin, även känd som krokodiljägaren har varit en av mina förebilder så länge jag kan minnas. Han gjorde dokumäntärer, då han var framför kameran, han har varit med i någon film och ägde ett zoo (Australia zoo). Denna man gjorde mycket, folk sa imot han. Sa att han var knäpp, men alla älskade honom ändå. Visst, han var lite galen när han hoppade på krokodiler och pussade ormar. Men vad gör det om man är lite galen om man gör det man älskar och det man tror på? 
Steve Irwin är min idol eftersom att han gjorde det han trodde på, han uppleve så otroligt mycket under sin korta tid. Jag vill lära folk om hajar, så som han lärde folk om krokodiler. Jag vill uppleva saker och visa det för andra. Jag vill bli ihågkommen. 
Detta är den som jag ser upp till mest av alla!




Terry Evans 

Evans jobbar som medium och nu gissar jag att många av mina läsare höjer ögonbrynen och tror jag blivit galen. Men ja, han är en av mina förebilder. Mestadels för att han känner sig själv, litar på sig själv. Det är något man behöver kunna om man vill jobba med det jag vill (dokumäntärfilmare/naturfilmare). Sen bara allt han gör. Det känns som om det finns mycket att lära, även om saker vi ej kan se.
Terry Evans håller i kurser, stor seanser och är även med i tv programmet "det okända" som går på tv4 +




Paulo Coelho

Författare. Även detta är något jag vill göra. Men även om han är min stora favorit författare så är det inte anledningen till varför han är med här. Hans sökte sina drömmar och såg till att de uppfylldes även om det var mycket som var imot honom. Detta kan lära en väldigt mycket, även hans böcker lär en väldigt mycket. Hans böcker lär än mycket om livet och att man ska leva i nuet.



/ Isabella Rún.

Jah..

Hela veckan har spenderats på öland med familjen. En stor anledning till att jag inte har skrivit något här. Internetet funkade inte på campingen där vi var. Dock var det as GÖTT då man spenderade massa tid med familjen. Vill även tillägga att detta var min första husvagnssemester! Svensson svennson eller vad? Haha nej, men alla andra år har vi tältat, så detta var helt klart en ny upplevelse. Men det var riktigt kul!

Dock kan man inte säga annat än att jag saknade min käre pojkvän! Fick vara utan han i lite mer än en vecka och ja, det är mycket för oss! Jag åkte till öland och han åkte så lååångt upp i norrland som det bara går! 10000 mil ifrån mig! Okey, kanske inte. Men det hade lika gärna kunnat vara det! (klaag)
Vill även tillägga att när han var i norrland så tävlade han i sm, i mete. Själv klart kom han hem med en guldmedalj! Så nu är han sm-mästare i lagmete! Väldigt stolt över honom! <3

/ Isabella Rún.


RSS 2.0