Jobba är jobbigt

Det är lov och jag vaknade vi sex bara för att åka och jobba. Jobbar i en fabrik i forsheda. Inte det roligaste kanske, men det funkar. Man får bra betalt och så har man trevliga jobbarkompisar.
Dock kan man inte säga annat än att man är sjukt trött när man väl slutar.

Tänkte ta en slapp dag efter jobbet. Så blev det inte, istället fick jag sminka och fixa håret på Jane för att sedan gå bus eller godis med henne. Riktigt mysigt faktiskt. 

Nu ska jag kolla på teve och messa min käre pojkvän och se om han svarar. Sedan ska jag fan sova tidigt!



Kan man va sötare?

/ Isabella Rún

Helg med Älskling =)



Gammal bild ifrån sommras ;)



Jag har varit otroligt tyst i helgen eller ja, när det gäller att uppdatera bloggen i alla fall.

Denna helgen har självklart spenderats med Johan.
Fredag: Johan kom hem till mig. Till och med före mig. Hehe, när vi träffats en stund kom Ludde förbi. Efter att han stack så kollade jag och Johan film. Never let me go hette den. Ganska seg faktiskt. 
Lördag: Då åkte vi till Värnamo för att gå på marknad. Riktigt mysigt! Käkade även på resturang. Inte ofta man gör det. Älsklingen bjöd, riktigt gulligt av honom tycker jag! 
Senare på kvällen/natten drog vi hem till Ludde en stund. Och efter det glodde vi på film, som vi sedan somnade till. 
Söndag: Älsklingen åkte hem =( och jag hade en seeg dag. Dock har det varit otroligt chill. Lagade även mat tillsammans med mamma. 

Nu sitter jag och taggar jobb imon. Shit vad trött jag är. Men ska bli gött att jobba och tjäna lite kasch! 

Känner att detta blev ett drygt inlägg och lär vara så resten av veckan...

  

Hemmafru dag!

Idag va skolan okey. Hade ett prov, det gick bra tror jag nog. På svenskan  gjorde vi övningar i liten grupp där man skulle lära sig att kolla folk i ögonen och att argumentera. Känndes bra att vara med och göra dessa övningar (de var valfria). Skit kul var det i alla fall. Massa med skratt blev det.

Nu är hemma i kväll då ska jag va hemmafru och plocka lite, bada hunden och ta och fixa disken. WOHOO! Nej men det behöver göras och jag vill att det ska vara fint här hemma när Johan kommer hit! =)



/ Isabella Rún.

Jag Älskar dej För Evigt Isabella

Jag älskar dig.

Jag älskar varje liten sak med dig. Jag älskar ditt söta leende, dina magiska ögon, och ljudet av din röst. Jag älskar din mjuka kropp, och jag älskar värmen jag känner när jag är vid din sida. Jag kan inte sluta tänka  dig när vi inte pratar eller är varandra nära. Jag behöver dig vid min sida. Du kompletterar mig. Du betyder allt för mig. Du är det bästa som någonsin hänt mig. Du är den jag har alltid velat ha. Jag trodde aldrig att jag någonsin skulle träffa någon  speciell som du. Jag älskar varje ögonblick jag delar med dig.

Från din pojkvän som saknar dej nåt otroligt

 

    Låten är till dej !


       http://www.youtube.com/watch?v=3kweS9ORIFA


Powernap?

Är grymt sugen på att ta en powernap just nu. Gick i skolan till fyra, sedan direkt ut på en promenad med Ida och sen äta lite, för att sedan sätta mig här. Är så otroligt trött och seg. Men det kan ju även bero på att hösten har börjat sin ingång. Kan även medela att jag nu för tiden går i vinterjacka.

Nu sitter jag och funderar över om jag ska ta och bada hunden eller inte. Hade behövts, men som sagt så är man grymt trött. Kanske gör det imon istället? Ikväll blir det outsiders och Desperate housewives. Härligt!

Kan även säga att ingen, jag menar verkligen INGEN längtar så mycket till helgen som jag gör! Helt sjukt vad jag längtar. Som vissa kanske listat ut så är det då Johan kommer hem igen. Helt underbart! Saknar honom!




/ Isabella Rún.

Dagen.

Började morgonen med långdraget mys med Johan. Morgonmys är helt awsome! <3  När han sedan stuckigt till skolan sova jag en timme till. Sedan tog jag en dusch, sminkade mig, gick en promenad med Ida, käkade och drog emot skolan. När jag satt på bussen nästa framme så ringde Johan och sa att han hade sina nycklar i lägenheten och att han behövde dom. Så det var bara för mig att ta bussen tillbaka och släppa in honom så han kunde hämta sina. Skyndade tillbaka till skolan och hann i tid. Helt otroligt nog hann jag i tid till första lektionen. Kändes bra.

Resten av skoldagen var väl relativt obetydlig. Så den skiter vi i.

När jag kom hem käkade jag och Johan gårdagens chili con carne och umgicks lite innan hans föräldrar kom för att hämta han. Så nu är det ännu en vecka utan honom. Men denna gången har jag i alla fall hunden hos mig. Det är bra det.

Nu ska jag ta och koka mig en kopp tea och sedan kolla på det okända. Terry Evans är med denna gången och han är alltid grymt bra. Kul att kolla och se hur han jobbar och så kanske man kan lära sig ett och annat säg.

Ha en go kväll alla!




Vill även tillägga att överhåret är rött och underhåret är svart. Även som de kanske inte syns så mycket på bilden..

/ Isabella Rún.


Nu är det troligen bestämt..

Jag går fram och tillbaka när det gäller mina framtida skidkläder, vilket ni alla troligen märkt. Kanske inte är den mest interesanta läsningen men det är det som fyller mina tankar just nu. Vill att det ska bli bra.

Så nu har jag hittat ett par skidbyxor och en jacka. Har även hittat en hjälm men är tveksam till den. Ni ska få se bilder på det jag hittat, dock så är det inte säkert att jag köper det. Måste åka till Ullared och kolla ifall det finns något snyggt billigare alternativ, då de kläder jag hittat kostar en förmögenhet (ca.3100 kr)!






Sedan har jag ju även blått band på glasögonen, som annars är svartgråa och en svart mössa. Så allt passar ju om man säger så.

Men vad tycker ni?

/ Isabella Rún.


Tillbaka efter helgen!

Denna helg har jag verkligen inte skrivit ett piss på denna sida. Som ni troligen märkt. Men denna helgen har det faktiskt hänt saker.

Fredag: Efter skolan tog jag bussen direkt till Hestra. På bussen mötte jag en gammal klasskamrat ifrån nian. Självklart snackade vi som bara den hela vägen och ja, bussresan gick fortare än vanligt.
På kvällen var det fullt hus hemma. Herdis med familj hade kommit på besök. Så deras familj, våran familj, Herdis kompis med familj och mormor var alla hemma hos oss och käkade Pizza och glodde på Idol. Fullt liv om man säger så.

Lördag: Vaknade runt tio någon gång och så drog vi alla till Hestra och till Isabergs skidshop. Hittade en del grejer jag vill ha. Men kommer dock inte köpa det än.
Senare på dagen kom Johan. Det bästa någonsin. På kvällen käkade alla och spelade kort.
Färgade även håret! Men det får ni bild på imon! ;)

Söndag: Åkte till skidshopen igen. Hittade ännu mer grejer säg. Inte alls bra. Haha. När vi väl skulle upp till Jönköping igen så missade vi bussen eftersom att den gick typ sju minuter tidigare än vad den skulle. Men det kvittade då Jag och Johan åkte med Jane till mormor och käkade vofflor.

Nu: Sitter man och kollar lite på teve med Johan och lille Ida. Ska snart gå och handla och gå en runda med Ida. Sedan ikväll blir det myyys! =)

Hoppas alla har haft det bra!




/ Isabella Rún.

Blööö

Fryser, skallevärk så in i helvete, ont i kroppen och en hals som fuckar. Det är vad jag får stå ut med just nu. Jävla förkylning. Johan ringde innan och jag kunde knappt snacka då rösten inte tillät de, han hörde knappt vad jag sa och jag försökte prata så högt som möjligt! Känns bra, eller inte. Blir troligen ingen middag idag. Orkar verkligen inte det och jag måste dra mig igen städning och disk. Saker man måste göra ibland, varesäg man mår bra eller inte.
Måste även plugga till prov imon. Yeey

För imon efter skolan blir det  att ta bussen ner till familjen i Gnosjö! Stannar där över natten och åker upp med Johan på lördagen igen. Detta är jag faktiskt väldigt taggad över. Ska bli riktigt kul! Ida ska även få följa med hem till lägenheten.



Min sinnesstämning om någon nu!

/ Isabella Rún.


Två kvar!

Nu är det två jackor kvar som jag funderar på.

                                     Denna:



                                       och

                                      Denna :





Vilken tror ni blir bäst?

/ Isabella Rún.

Sälen och skidkläder! =D (hjälpmig..)

Varnar för ett långt inlägg om sälen och skidkläder!!!



Nu är det så att jag fick ett mess ifrån mamma och hon sa att de alla skulle åka till sälen vecka 13 och undrade om jag och Johan ville följa med. Klart som fan ville vi det! Så ja, nu blir det sälen nästa år! Ganska taggad faktiskt!

Men saken är den att jag har nästan aldrig gillat att åka skidor. Förens typ förra vintern. Eller ja, skidor och skidor, jag åker i och för sig snowblades. Kan inte riktigt kontrolera de långa skidorna så kör på korta. Men jo, som jag sa, skidor har aldrig varit min grej. Mamma och Pelle har självklart dragit med mig till Isaberg och lär mig hur man ska göra och så. Men jag gillade det aldrig. Va nog lite mesig och ville inte trilla, plus att mina syskon va duktiga och jag lite mindre bra. Haha kass ursäkt kanske. Det hela handlar nog om att jag var ganska lat med.

Men sen förra vintern så åkte jag några gånger och då var det faktiskt riktigt kul! Första året man ville åka skidor typ. Känner att jag blev lite duktigare och modigare de gångerna. Mamma sålde mina snowblades, vilket kvittade då jag inte rikitgt gillade dom ändå. Fick 500 spän för dom! Dock övertalade jag henne att inte sälja sina. Så nu har jag dom!


(bild ifrån Google, dock är det sådana jag använder)

Nu i år, då ska jag jävlar bli kick ass på detta! Trilla får jag göra om det så ska va och kylan, den kan jag ta. Känner mig verkligen taggad över detta. Kommer nog bli en kul vinter i alla fall. Vilket glädjer mig massor då vintern brukar vara de månader då jag går i ide. Men inte denna nej! Nu ska det bli ändring!

Dock finns det ett problem. Kläder. Ska man åka skidor måste man ha snygga kläder. Tur som är så har jag termosar som jag fick i julklapp för något år sen och som fortfarande är förstora och som jag fortfarande gillar. Mössa det har jag med. En hel svart än. Kanske köper en ny, får se. Förra året så köpte jag skidglasögon och nya vantar. Så det jag behöver är en jacka. En snygg skidjacka, det är vad jag behöver och det är det jag nu letar efter. Kollade på junkjard.se och hittade en del som jag gillade. Ska visa dom, dock ska ni först få en bild på de saker jag redan äger och som finns i lägenheten. Så ni sedan kanske kan ge mig lite tips!


Dessa byxor har jag!



Mina glasögon!

Och så har jag även en vit buff med den Isländska flaggan på.

NU ÖVER TILL JACKORNA!

Jacka nummer 1

    1499:- 


Jacka nummer 2

 1699:-

Jacka nummer 3

 1799:-


Jacka nummer 4

 1899:-

Jacka nummer 5

 2399:-


Känner att jag kan behöva hjälp med detta och även jobba skjortan av mig.

Så folks vad tycker ni?

/ Isabella Rún




Pumpa!

Skolan idag var go. Haha go vilket ord. I alla fall började vid åtta med samhäll. Gjorde kanske inte så mycket.. Nej men grupparbete och vi satt och glodde till klockan var nio och vi kunde ringa till Miljöpartiet för att ställa dom lite frågor och sådant som kan hjälpa oss i våran uppgift.

Efter det hade man håååål då alla andra hade matte. Köpte mig en fralla och en Cola (inte drukigt på ett tag) och sedan satt jag och kollade på 90210. En av de bästa serierna!

Engelskan kollade man på folk som hade redovisning och sedan va det tid över och läran viste inte vad vi skulle göra men ville inte släppa oss så då blev det att alla kollade på South park! Haha faktiskt ganska kul och otroligt långsökt. Skrattar till och med för mig själv när jag tänker på de. Hö hö hö...

Idrotten! Då jävlar! Vi var i gymet och jag tror fan inte att jag någonsin svettats så mycket! Trodde verkligen att jag skulle dö. Första gången någonsin typ som jag faktiskt jobbade och gjorde det man skulle göra i gymmet och ja, det kändes! Kändes om något. Men det var faktiskt riktigt kul. Funderar på att börja träna på gym. Dock blir det skolans gym i början på onsdagar efter Idrotten.

Stack hem och duschade och planen var att man skulle hinna med en buss ner till Gnosjö för att hämta Ida. Men så blev det inte då jag missade bussen med cirka 2-3 minuter. Surt. Aja åker troligen ner på fredagen och hämtar henne och träffar familjen lite och sedan åker med Johan upp på lördagen igen. Vore kul =)

Nu ska jag ta och käka lite bananmackor och dricka te medans jag surfar runt på nätet och funderar ut vad man ska äta ikväll och kanske plocka lite i lägenheten med.



/ Isabella Rún.

Laga mat eller inte?

Skolan idag va chill. Rörlig bild och text. Inget jobbigt alls. Käkade även på mcd med Jossan på lunchen och gick lite på stan. Däckade när jag kom hem och vaknade av att Älskling ringde.

Så nu sitter jag hemma på golvet, framför soffan och funderar på om jag ska göra mat eller inte. Om det ens är värt det? Jag menar, laga mat till en person och sen få massa disk. Nja inte lockande alls.

Såg även nu att min käre pojk hade hackat sig in här och skrivit lite! Vad fiiin han är! Älskar diiig Johan!



/ Isabella Rún.


Johan Skriver !

Hej detta var Johan här. Jag tänkte bara skriva att Jag Älskar Isabella Mest av allt i världen!!!! Hon är världens bästa Tjej och jag saknar henne så mycket ! Hon är faktiskt världens bästa . JAg hoppas hon blir glad nu när jag hackat hennes blogg och skrivit detta !
Du är mitt allt sötnos <3 / din johan


For ever alone.

Jaha, nu har Johan åkt för att ha sin praktik i åtta veckor. Vilket betyder att jag kommer att få bo själv och inte alls träffa han mycket. Eller ah, han kommer på lördag igen. Men det är ju långt tills dess! :o
Sen kommer han vara min på helgerna. Det är bra! Ser dock inte fram till att vara själv på vardagskvällarna. Inte alls kul!

Aja, dock kommer hunden Ida få flytta hem till mig så jag har någon att krama på natten när min Älskling inte finns där! <3

Men han kommer ha det jätte bra och jag hoppas verkligen att han får det kul och att han får lära sig massor! =D Jag får bara ta och plågas här, för han kommer ha det bra och jag är så stolt över min pojkvän! <3



Jag och min underbara Johan Almqvist! Älskar dig mest av allt och jag kommer sakna dig så in i helvete. Aphuvud (L)

/ Isabella Rún.

Toppen helg!

Sitter här hemma i Jönköping igen efter en toppen helg i Halmstad. Blev faktiskt bättre än vad jag trodde att det skulle bli.

Nattliga promenader, sprukna byxor, folk som flyger över buskar, går på buskar, hoppar på stenar och bli blöt och att klättra upp på stenbrott.

Det var väl min helg kortfattat. I alla fall så var det sjukt kul och borde göras om!

Slänger upp tre mobilbilder :P



 



Där längst upp satt vi! =D

/ Isabella Rún.


Sittandes i koridoren, ensam och hungerig.

Sitter här i min ensamhet och skriver detta korta inlägg. Hela klassen har matte utan jag och jag hoppas dom slutar snart så Jossan kan komma! Så jag kan äta! Sjukt hungerig och det verkar som om maten ska vara okey idag!

Släpade även med mig en stor fet väska till skolan idag. Ska ju till Halmstad efter skolan och jag ska ju alltid packa för mycket. Vilket alltid drabbar än i slutändan. Dock är jag redo för allt! Eller ah, allt utom ett maraton ;)

Inlägget om min nässesär kommer senare och kanske kommer en kategori som ska kallas "lär känna mig" får se. Känns lite ego, men detta är min blogg så lite ego får jag väl vara? ;)



/ Isabella Rún.

Tagga!

Idag efter skolan drog man och filmade intervjun med Johan. Gick bra och det tog oss nästan tre timmar. Men då blev även allt gjort.

Imon blir det även att ta tåget till Halmstad efter skolan! Ska spendera helgen i Luddes stuga tillsammans med min underbara pojk och Jossan. Ska faktiskt bli riktigt kul!
Dock måste jag packa nu. Får se vad det blir att man tar med. Kanske slänger upp en bild lite senare eller imon. Om ni nu vill se min packning vill säga ;) Ni kanske inte har så mycket val! Funderar dock på att visa upp min nässesär och de skaer som finns där! Haha vi får se!

Gooood night!

/ Isabella Rún.

Tänkte skriva att jag var trött, men det är allt jag säger nu förtiden.

Jah, igår efter mitt senaste inlägg kom mamma och mina två systrar hem. Blev att vi direkt beställde en pizza och drog till mormor. Va där tills jag drog hem till Jönköping typ. Myyys!

Skolan idag var helt okey. Minus hela delen med att springa på idrotten kanske. Men i och för sig så gick jag praktiskt taget hela vägen. Jag springer fan inte. Bara jobbigt.

Efter skolan drog man hem, duschade snabbt och stack sedan med Johan inte till Rece för att kolla biljetter till Halmstad. Kändes ganska hopplöst när allt först verkade kosta 400-500 kr. Men sedan hittade vi för 250 och sedan fick vi veta att om man betalade till Halmstad på Krösatåget, så skulle en resa bara kosta 106. Så då blev man riktigt glad!

Nu gör älsklingen mat. Kyckling m. ris och bearnessås! Så underbart gott!  Ikväll blir det mys med chips och dipp framför Grey's anatomy! Johan köpte även en 7up till mig ist för en Cola! Gulligt värre!

Imon efter skolan ska vi även ta och filma våran intervju till rörligbilden. Så hade behövt lite frågor till det. Ska ju snacka med Johan om hans jakt och fiske. Ska faktiskt bli kul. Jossans hund skall även få vara med. En jägare måste ju ha en jakthund ;)





/ Isabella Rún.

Nu vill jag ej vara ensam hemma mer.

Snart kommer familjen hem och det längtar jag till. Varit hemma själv och kanske inte gjort så mycket. Fixade diskmaskinen och badade hunden, tvättade håret och sådant. Och sen? Sen satt jag bara i soffan och glodde. Vilket jag fortfarande gör.

Längtar även efter att få träffa Johan senare! Inte sätt han sedan jag kom till Gnosjö typ! Eller jo, i lördags så gjorde jag ju det. Men det är fortfarande länge sedan! <3




/ Isabella Rún.

Studiedag!

Ibland är det bara för härligt med studiedag! Vakna upp i ett tomt hus i Gnosjö. Käka lite frukost, sätta sig i den goaste soffan som finns en stund och bara njuta över att kunna kolla på vilka dokumentärer man vill, utan att en ändaste människa klagar! Blir fan inte bättre! =D

Om en stund skall jag dock vara duktig och ge hunden ett bad och en ordentlig genomgång med kammen. Dock kan jag kamma henne och sedan föna henne framför teven... Thihihiihihi

Sedan funderar jag även på att städa lite i köket så att mamma blir glad när hon kommer hem ifrån jobbet.

Måste även ta mig en ordentlig dusch! Gooosigt!



/ Isabella Rún.

Dagen..

Va hos tandläkarn idag då. Gick inte alls. Så nu ska man till Jönköping och fixa det istället. Känns väääldigt lyckat. Eller inte alls. Bajs säger jag bara.

I alla fall, blev att skippa skolan idag och stanna här i Gnosjö med mamma istället. Kollat film hela dagen och så kom mormor och glodde med oss. Riktigt härligt faktiskt!

Har egentligen inte så mycket mer att säga?

Jo, Jossan min vän fyllde år idag, så ett jätte grattis till dig!

(orkabild..)

/ Isabella Rún.

PANIK!

Okey, nu ska jag vara otroligt mesig. Men jag är otroligt rädd för tandläkaren. Hatar att gå dit. Får sådan jävla ångest varje gång.

Och nu är det så att imon ska jag till tandläkaren på morgonen för att laga tänderna på tre olika ställen. Kan fullt ärligt säga att jag har haft ångest för detta hela veckan. Ska i och för sig få lustgas imon. Men det har hänt att det inte funkat på mig. Panik om något.

Vill verkligen inte detta! Jag menar att jag verkligen INTE vill!

Blir inte bättre av att jag inte ska ha min vanliga tandläkare utan jag ska ha någon helt jävla random ifrån anderstorp? buhuhuhuhuhuu
¨


/ Isabella Rún.

Uppdatering om min dumma Cola skit.


(bilden är tagen vid ett annat tillfälle och muggen innehåller varm o'boy..)


Jah, ni har inte fått veta så mycket om Colan de senaste dagarna. Kan säga att det har varit riktigt jobbigt. Men jag har lyckats trappa ner en hel del! Trappat ner på cirka tre liter och lite mer denna veckan. Vilket jag tycker är en stor grej! 

Kan inte säga annat än att mitt humör har gått upp och ner. Väldigt mycket upp och ner. Så ´folk i min närhet får man nog säga förlåt till.
Huvudet har även sprängts en helt och hållet! Vilket den även gör nu.

Känner mig även kanske lite hemsk då jag nu i skrivandets stund dricker ett glas Cola...



Hände en del igår

Började dagen igår runt elva med att följa med mamma till Gislaved för att fixa hyllor och stuff till källaren. Skulle fixa så det blev bättre med förvaringsplatser.
Kom hem, röjde, slog sönder betongvägg, borrade, kronglade och ja, sedan upp med alla sakerna på hyllan. Va faktiskt kul. Spendera lite tid med mor min!

Efter allt detta drog vi till affären, kom hem duschade, åt och så kom Johan! =D Vi spelade kort med familjen en stund och sedan drog jag och han till Ludde. Där stannade man i ett ex antal timmar. Kom hem runt halv två eller så. Alltid lika kul.

Nu blir det att snart dra till mormor. Ska bli kul att träffa henne. Senare idag hoppas jag på att Johan kommer hit igen. Hoppas, hoppas, hoppas! Hihih

(hinner ej lägga in bild. Måste dra NU..!)

/ Isabella Rún.


Seeent inlägg.. 00.39

Jah, nu fick jag för mig att uppdatera. Vilket jag inte har gjort på hela dagen. Eller i och för sig så har jag inte haft tid förens nu.

Skoldagen var lååång idag. Slapp dock undan redovisning för nu. Vilket faktiskt kändes skönt att flytta fram på. Brukar känna att det är bättre att få de överstökat, men fan inte denna gången. Vet ju full ärligt att det kommer suga rööööv. Aja..

Sen efter skolan mötte jag upp mamma. Hon körde hem mig och lille Jane hem till mig där jag och Johan hade en överaskning! Hon fick vårat lilla akvarium med en fisk i. Jätteglad blev hon. Riktigt gulligt.
Sen stack vi till djurmagasinet för att köpa en fiskkompis till fisken. Blev två små platys.

Sedan körde vi hem till Gnosjö och här åt vi, fixade akvariumet och satt bara vid bordet och pratade om allt möjligt och skojade runt. Skrattade som en ko vid vissa tillfällen! Haha man kan inget annat än älska familjen!

God natt nu folks! (eller godmorgon när ni läser det, kanske god dag eller god kväll med...)



/ Isabella Rún.

Så trött..

Kort dag i dag med. Slutade vid halv elva, käkade i skolan och var hemma vid tolv. Så sjukt chill!
Dock sitter jag (som så många andra gånger) halv död i soffan. Så otroligt trött är jag! Första natten på länge som jag faktiskt sov någorlunda bra! Så sköööönt!

Allt jag vill nu är att däcka i soffan som igår. Men det kan jag ju inte göra varje dag, så får ta tag i mitt liv och städa lite här hemma. Måste även ta och putsa lite i akvariumet. Ser att det börjar komma lite alger. Borde verkligen köpa en algätare av någon slag som kan sköta den delen så slipper man det säg! Haha ;)



/ Isabella Rún.

God natt!

Ville bara önska mina läsare en god natt! Hoppas ni får sova riktigt gott, att ni drömmer fina drömmar och att det inte ska bli för hemskt för er att vakna imon på morgonen!

Själv ska jag nu borra ner mig under täcket med min underbara Johan och jag ska sova och glömma bort att jag måste vakna, för att sedan få en hjärtattack imon när klockan ringer vid halv sju. Yey!

GOOOOOD NATT!


Min chill out kickar ass!

/ Isabella Rún

Älska att sluta vid 12!

Eller ah, tjugo i tolv till och med!

Idag och imon så är det halvresursdagar i skolan. Detta betyder att alla elever slutar vid 12 och det är bara dom som har saker att göra eller har något ig eller liknande som behöver vara kvar i skolan. Så otrolgit härligt!

Inte sovit knappt på tre nätter  nu så känner mig lite sådära halvdöd. Dock funderar jag starkt på att somna lite i soffan innan Johan slutar skolan.

Sedan får vi se vad som händer ikväll. En sak som är säker är att Grey's anatomi börjar igen! Wohooo! =D



/ Isabella Rún.

Lätt om dagen.

Hade rörlig bild idag. Alltid lika kul! Redovisade filmerna vi gjort idag och det känns verkligen jätte bra. Även riktigt kul att se vad alla andra gjorde. Verkligen riktigt kul. Efter varje film så snackade vi om vad vi tyckte, vad man gjort bra, vad man gjort mindre bra och vad man kanske ska tänka på till nästa tillfälle.

Nu ska vi få göra en porträtt intervju på någon person som har ett speciellt intresse. Ska va en speaker röst, klipp bilder och ja, själva intervjun. Får se hur detta kommer gå. Kul blir det troligen.

Nu ska man till affären och handla mat så man har något att äta ikväll :P¨

Ha det gött!



/ Isabella Rún.

dag 2!

Jah, dag två kommen. Även idag så är det bara en burk Cola som åkt ner. Vilket var flera timmar sedan och jag känner hur skallevärken börjar komma. Humöret börjar även det gå ner. Blir så otroligt arg på allt och orkar bara inte detta! Blöööööööööööööööööööööööö!



/ Isabella Rún.


Dag 1 utan Cola och en frys som krånglar..

Haft en ganska chill dag idag. Sovmorgon och va i och för sig inte alls sugen på skolan idag. Men drog mig dit och ja, det var inte så hemskt ändå.
På multimedian fick vi äntligen lära oss mer om hur man faktiskt gör en hemsida. Dock har jag bara gjort designen typ. Funderar på att kanske göra om detta till någon liknande som hemsidan jag gjorde. Zebra tema i så fall. Vi får se!
Svenskan och engelskan flöt på som alltid.

Efter skolan drog jag och Johan till Hemmakväll och köpte en kanske liite för stor påse godis. Typ 1,4 kg...
Men till våran ursäkt så är det premiär vecka på femman och massa serier börjar igen.

Sedan trodde vi även att frysen va sönder. Visade sig att det bara var is ivägen och den behöver frostas av. Panik i onödan.

Dag 1 med mindre Cola med!

Tänkte ändra så jag får dricka två burkar per dag. 1 för att överleva och en i akut, akut, akut nödfall. En så länge har jag hållt mig på en burk men abstinens det har jag! Köpte en 7up innan, bara för att dricka något. Inte alls lika bra som Cola. Men det får funka. Kämpar på säg.

Nu blir det att äta och sedan Svenska Hollywood fruar! =)



Bild från i sommras.

/ Isabella Rún.

Ny kategori!

Nu är det dax. Skapade en kategori bara för detta ändamål.

Nu är det så att jag har druckigt Coca-cola så länge jag kan minnas. Kommer inte ihåg tiden utan Cola. Detta har självklart lätt till massa med hål i tänderna, emalg som försvunnit och gropar som har fräts fram. Många tandläkarbesök som hade gått att undvika.
   Men ja, nu är det inte så att jag dricker Cola i normla mängder. Jag dricker inte bara på helger eller en burk då och då som de flesta andra. Nooo! På en veckan kan jag dricka mellan 4-6 1,5 litare, 3-5 33cl och sedan kanske någon 2 litare om vi varit på Maxi. Detta blir ca 8,99-12,65 liter Cola på en vecka. Detta är inte normal.
   Men sen det stora problemet. Dricker jag inte Cola så får jag skallevärk, jag blir trött, jag blir otroligt lättretad och förbannad på allt och alla. Mår verkligen jätte dåligt utan Cola och har lite ångest för jag vet inte vad jag ska dricka om jag inte har Cola. Colan har blivit en del av livet.

Men hur kommer det sig att jag nu bestämt mig för att verkligen sluta?

Jah, det är ju inte första gången man gör det. Provat troligen hundra gånger men alltid fallit tillbaka. Men nu ska det bli skillnad . Pratade i telefon med min mamma. Hon jobbar på sjukhuset och hade pratat med en läkare. Denna läkare sa att kvinnor som dricker stora mängder Cola när dem är unga löper en större risk för att bli sterila. Kom som en chock när hon sa det till mig! Det är inte något man ens vill riskera att det ska hända. Så ja, nu måste det göras!
   Sen att jag har cirka 1 hål att laga och 2 andra ställen att laga för att bli av med ilning. Ja, det kanske väger in en del med. Tandläkaren vill ha in mig var tredje månad nu.. Känns ju bra!

Men hur ska jag göra nu då?

Tänkte göra som min mama sa och dra ner på det ordentligt och bara dricka en burk om dagen max! Hur lite som hällst! Undrar verkligen hur det ska gå. Sen tänkte jag gå och snacka med skolsköterskan och se om hon nu kanske motförmodan vet någon man kan göra åt abstinensproblemen som sedan kommer upp med. Tillslut hoppas jag på att verkligen kunna sluta helt!

Önska mig lycka till..!



/ Isabella Rún.


Söndag!

Vaknade vid halv ett av att min älskling ringde och väckte mig. Gulligt!

Gick hem igår runt halv två på natten efter att ha spenderat kvällen hemma hos Sophie. Hade det riktigt kul!
På vägen hem ringde jag Johan och vi pratade heeela vägen hem. Stackarn fick lyssna på allt mitt tjat.. Hehe tur att han fortfarande står ut med mig, kan inte vara lätt ;)

Ne men idag kommer han äntligen hem igen! Inte sätt han sen i torsdags! :o  Otroligt länge.. Eller kanske inte, but still!

Snart blir det väl att dra sig in i duschen och sedan fixa lite. Eller något. Haha

Ha det gött folks!



/ Isabella Rún.

Seg dag.

Denna dagen har varit otroligt seg. Det ända vettiga som har hänt är att jag bakade en kladdkaka. Som faktiskt blev lyckad.
Men även om dagen varit seg så har jag nu planer för kvällen. Blir att träffa Jossan och Sophie och göra något. Vetefan vad, men det blir nog trevligt vad vi än gör.

Fram tills dess så blir det att kolla klart på det okända. I detta avsnittet så är det en äldre dag som har en tung säng som flyttar på sig under natten. Den släpas inte i golvet för det är inga märken som tyder på det och damen kan inte knuffa den själv. Så ingen vet vad det är och de ska bli interesant att se vad som nu kommer komma fram =)



Snygg webcam bild på mig i hästsvans..

/ Isabella Rún.

God morgon eller nåt?

Vaknade tidigt idag för en gång skull. Runt elva någon gång. Älskar helgmorgonar! Man vaknar, drar sig i sängen tills man känner för att gå upp, äter en lång frukost och sedan bänkar sig i soffan för att komma på vad man skall göra resten av dagen.
Just nu har jag fastnat framför Idol repriserna som går på tv4. Inte alls följt detta i år! Brukar dock göra de? Aja, vad jag ska göra idag? Det har jag ingen aning om. Funderar på att gå en runda och sedan bara låta dagen visa vad som händer. Vi får se säg =P



Bild i repris..

/ Isabella Rún.

RSS 2.0