Kul lördag?

God morgon folks!

Just nu känner jag att denna löradgen kommer bli toppen kul. Ska börja tvätta om en timme så jag måste plocka i ordning det och sortera. Sen medans jag tvättar måste jag även städa. Visst det är inte lika stökigt som vanligt, men det är ändå städning... ;)
Efter allt detta får vi se vad som händer.

/ Isabella Rún.

Fredag!

Heej!

Man kan inte annat än älska fredagar! Jag menar lååång sovmorgon, en lektion och helg! Spelade in lite mer på vårat radioprogram om det övernaturliga. Men mesta dels fastnade vi på youtube.. Kollade på några videos som var ganska läskiga och självklart ledde det till att jag skrek högt som fan och trillade ner på golvet. Lyckades även skrämma Sophie och Jossan med. Man kan ju inte annat än älska medielektioner!

I alla fall, min bättre hälft stack precis. Det stora minuset på denna fredagen. Kan inte säga annat än att jag gärna skulle ha min sambo här (a)
Men äsch, senare blir det förhoppningsvis att träffa Sophie och Jossan och bara göra något. =)

Ha en go fredag nu folket!


Lektionen idag säg.

/ Isabella Rún.



Sovmorgon <3

God morgon!

Jag kan inte säga annat än at jag älskar sovmorgornar. Speciellt när de blir lite längre då en lektion blir inställd. Men det är så härilgt! Vakna vid halv tio, äta i lugn och ro och sen fixa sig och fortfarande ha tid för att ta brädan till skolan. As gött! Jag menar vi börjar 11.40. Klockan är nu 10.01 och jag är klar! Chill morgon om något!

Ha en go dag alla!



/ Isabella Rún.


Träna..?

Tja!!

Jag och Johan fick för oss att vi skulle börja träna. Så vi tog och sprang fram och tillbaka vid vättern. Sen gjorde vi även lite övningar här hemma i lägenheten. Kan fullt ärligt säga att man sitter helt död i soffan nu! Kommer ha träningsvärk som in i helvete imon.. Men ja, vi tänkte att vi skulle ta tag i våra liv och göra detta oftare. Vore bra för hälsan om man säger så.

Wish us luck!



/ Isabella Rún.

Jönköping igen

Heeeej!

Sitter själv hemma i våran lilla etta. Ganska gött att vara hemma, även fast det har varit skit kul att få träffa familjen! Ja, jag är lite mammig ;) Haha nej men man saknar familjen och den gemenskapen när man inte är i den varje dag, utan bara träffar dom ibland. Men det är så det blir när man ska växa upp och bli stor. Eller har jag fel?

Dagen har spenderats här i Jönköping med mamma och lilla syster Destiny (http://nassepuuhh.blogg.se/). Allt började att man blev väckt vid nio. Sen fixade vi all min packning, letade efter all min tvätt o så. Stack iväg hit. Åkte till öb och mamma handlade lite åt mig. Bilen åkte hem till lägenheten och mamma röjde rätt totlat! Jätte gulligt! Nu har jag bara lite kvar o fixa säg. Vi stack till a6 efter det. Jag skulle bara köpt en bh, men kom ut med en byxdress med korta ben, bh, solglasögon och vaxremsor (AJ!). Ett litet snabbt mål på Mc donalds och sen vidare till Ica Maxi. Vi tog och pantade all våran pant och tro mig det var mycket. Helt sjukt att alla de flaskorna fick plats i våran lilla lägenhet! (Haha) Tog även och handlade en hel del mer mat. Så nu kan inte min älskade sambo klaga på att vi inte har en bra frukost hemma (a) Hihih

Nu blir det att ta en låååång dusch, vaxa benen, måla naglarna och bara ha det otroligt jävla gött och sköta om mig själv lite! Även ta och äta något mer.

Ha en toppen kväll alla!



Haha Bh:n får ni inte se ;)



/ Isabella Rún.

Veckan.

Heeej!

Jag vet, denna veckan har jag inte skrivit ett piss. Men fullt ärligt så har jag inte orkat och jag har inte riktigt haft något att skriva om. Men här nedan får ni min vecka:

Måndag: Detta var då första dagen på jobbet. Trevligt att komma tillbaka och träffa alla. Sen på kvällen kom världens bästa Johan till mig. Vi stack och träffade Ludde och Hampus. Det var ett tag sen kan man säga! Johan och Hampus stack efter en stund, men jag stannade med Ludde o snackade =)

Tisdag: Jobb, jobb och mera jobb. Efter jobbet var det meningen att man skulle träffa Ludde och Hp. Men det blev att passa Jane istället. Ganska chill.

Onsdag: Ja, du gissade rätt. Jobb. Väldigt chill jobb. Stack med mamma till mormor. Åt vofflor, så jävlar gott! Johan kom dit och han stannade natten hos mig,

Torsdag: Vaknade upp jämte världens bästa, vilken gav mig en toppen start. Detta var även sista dagen på jobbet. Ganska jobbig dag, men det var lung. Nästan en helt tom fabrik den sista timmen. Longboarden kom även! Åhh vad fin den är. Kick ass big time!

Fredag: Sov länge som fan! Eller ah till tolv, men det är så mycket bättre än att vakna vid sex. Dagen har varit go. Solen har vatt vaken, longboarden framme. Johan kom en liten stund.
Jag kom även på idag att jag har världens bästa familj och pojkvän som alltid finns där. Älskar verkligen dom! <3









/ Isabella Rún.



Jobbigt!

Tja!

Som troligen ingen har missat så har påsklovet börjat nu. Ganska gött faktiskt. Dock blir det inget chill för mig förens på fredag. Då man ska ta och jobba från måndag till torsdag. Ganska lamt, men lönen är jävligt go sen!

Jo jag måste bara berätta. Eftersom att jag inte bara kan vara helt vanlig så kunde jag nu inte bara få en vanlig öroninflamation. Nejnej, jag var tvungen till att få någon örongångsinflamation eller något? Så självklart funkar inte tabletter utan jag måste ta droppar i örat. Great! Haha

Longboarden kommer även i veckan! Det är ju mer än underbart! Fan vad jag är taggad på att bara glida fram på vättern! Kommer bli så jävla underbart!

    

/ Isabella Rún.

Beställd!

Heeej!

Fick ett litet ryck igår och beställde longboarden lite tidigare än tänkt. Skulle beställt den på måndag, men kom på att det är bättre på fredagen då den nu kommer komma hit mycket tidigare! Längtar som fan nu!



/ Isabella Rún.

Ska ha!

Snart, snart, snart så ska denna skönheten bli min! Jag lovar, jag kommer fan va cool med denna ;)

  

Fler bilder än denna blir det tydligen inte då det inte går att ladda upp? Konstigt!

/ Isabella Rún.

Fiske med Johan..

Heeej!

Igår kväll var jag ute med Johan och fiskade. Ganska lågiskt då rubriken löd så. I alla fall, det började segt och vi trodde inte att vi skulle få något. Men otroligt nog fick vi det! Jag fick min första brax och jag kan lova att den var stooor! 2065 gram! Haha ganska nöjd om man nu säger så!
Dock tvingade Johan mig att ta en bild tillsammans med fisken. Kan inte säga att det gick på räls. Fisken rörde på sig, jag ville inte ta på den. Jag skrek som fan. Men till slut lyckades vi med bilden!
Johan fick med en fisk. Även han fick en stor fisk. Sen så kom det några fler fiskar med. Men dom orkar man inte prata om nu säg ;)
Man kan säga att detta var en lyckad kväll!





/ Isabella Rún.

2011-04-11 19.35

Tjabba!

Känns som som bloggen blivit lite lidande..

I helgen var man barnvakt åt lilla syster Jane. Mamma och Pelle skulle bort, då Pelle fylle år. Så då fick man självklart ställa upp. Dock gick det faktiskt bra. Väldigt förvånad över det. Mesta dels av dagen spenderades i skogen runt töllstorp. Jag, Jane och Aaron. Riktigt kul var det! Hoppade, klättrade, sprang, gick och byggde båtar. Efter det stack vi hem snabbt åt macka och sen bar det av ner till affären för att köpa godis. När vi väl var hemma igen däckade Jane i soffan i två timmar. GÖTT! Sen på kvällen blev det pizzatime! Teven var den som alla samlades runt sen.
På söndagen fick Jane åka till min moster Herdis. Jag chillade hemma med lilla syster Destiny. Sen vid sex kom Johan och Eric. Förden hem till Jönköping började.

Idag har solen skinit, skolan var go och efterskolan skeatade man med Johan vid vättern. Underbart. Dock börjar jag sikta in mig lite mer på longboard.
Förhoppningsvis blir det även lite fiske ikväll med Johan.



/ Isabella Rún.

2011-04-08 12.24

Heej!

Tänkte ta och berätta lite om våran fiske tur igår kväll. Allt började med att Johan skulle koka mäsk i våran gryta som brännde fast en del. Bra start säg.. Själva fisket ägde rum i Rocksjön vid en jätte mysig bro och man kan säga att vi verkligen byggde oss ett läger där. Godis, mat ifrån Mcd som Johans föräldrar kom med, drickor, stol, filt, ja hela rubbet. Allt innom räckhåll med.
Fiskarna var inte rikigt på våran sida. Jag hade fyra på kroken men alla släppte. Den stora fångsten blev ett långt tungt rep..? Johan var dock en duktig lärare som lärde mig och kasta, så jag kastade med en hand sen. Skills!

Denna kvällen var sjukt underbar och jag var så grymt lycklig tillsammans med min underbara pojkvän! <3







/ Isabella Rún.

2011-04-07 16.23

Heej!

Började skriva ett blogginlägg igår kväll men det sket sig en del och blev bara skit. Så jag tänkte att jag kan berätta om gårdagen idag. Allt började som vanligt med skolan och ja naturkunskap är lika tråkigt som vanligt! Sven bara pratar och pratar och pratar. Jag funderar lite över om någon lyssnar på honom? I alla fall, efter skolan tog jag och Johan en låååång promenad med Ida vid Rocksjön. Ida sprang runt som bara den, hon fick även för sig att hoppa ner ifrån en bro och landade mitt i vatten och lera. Det lyckade med detta var att hon inte kunde hoppa upp igen heller. Ganska gulligt om man tänker efter. 
Jo! Sen gick vi över en bor och kollade ner i vattnet och då såg vi att det hängde ner en fiskelina med en krok i vattnet tillsammans med en klump lina som låg lite utspritt. Detta var inte okey då både fiskar och fåglar hade kunnat fastna i detta och det är inte bra. Så jag tog och klättrade ner och plockade bort det. 
För att tillägga så hittade Johan en halv dator i vattnet med. Det tyckte jag var lite udda?
Senare på kvällen satt vi och kollade på Grey's anatomy och off the map, samtidigt som vi käkade glass. Sen lyckades vi även slänga ihop en kickass kycklingrätt!

Nu om en stund blir det att sticka och fiska med Johan, men det får ni veta mer om senare!

Ha det!

      
       

/ Isabella Rún.

2011-04-05 16.49

Heeej!

Skolan idag har varit bra! Ingen lärare på enelskan eller svenskan. Så vi kollade bara på film. På idrotten spelade man squash (stavning?) vilket va riktigt kul, även om man kanske inte va så bra.. Hehe
När jag kom hem fick jag för mig att Ida skulle bli riktigt fin. Så då blev det att borsta igenom henne (vilket man gör typ varje dag), ge henne ett bad, borsta tänderna, raka henne (vilket jag gjorde för första gången själv, mamma gör alltid det) och sen klippa klorna (vilket mamma alltid gör med, så det var första gången för mig). Lite hjälp av Johan fick jag innan han stack till Hampus för att plugga. Nu kan jag helt klart säga att min hund är finast! Fast det är hon alltid ändå..
Nu ska jag ta mig en dusch för att sen sätta mig och plugga en stund. Ikväll blir det att bänka sig framför teven. Först är det hockey, finalen nu ju och färjestad är med! Efter det blir det desperate house wifes, dock missade jag det förra veckan. Sen det sista denna kvällen blir att kolla på en dockumentär om Charlie Sheen, tror det kan vara ganska interesant!



Gammal bild på mig och älskling! <3

/ Isabella Rún.

2011-04-04 21.52

Måndag, måndag, måndag...

Idag kan jag inte säga att det har hänt så mycket. Skolan var helt okey, men inget riktigt att komentera på. Dagens höjdpunkt var i alla fall middagen. Jag och Johan kokade potatis, sen hade vi burkskinka och sen mammas gräddsås på det! Undertbart! Sen lite cola med som toppen över i:et.
Nu sitter man här med världens jävlar skallevärk, hatar det! Men lite te och chill i soffan med Johan får det bli innan man snart tar och kallar det dagen och går och lägger sig.

Hoppas att alla har haft det en bra och lite mer händelserik dag än jag!


Bild på Ida ifrån den semestern då vi hämtade henne. Halvstängd lins, då det hade fastnat lite sand..
Lite coolt ändå tycker jag!

/ Isabella Rún

2011-04-03 18.48

Heej!

Uppdateringen denna helgen har kanske inte legat på min topp prioritering denna helgen. Gjort allt annat än att suttit vid datan och jag tänkte att jag skulle ta och berätta lite om den.

Lördag: Vaknade upp med min sambo vid min sida, vilket gjorde allt till en toppen start på denna dag! Vi gick upp, åt frukost, gjorde oss iordning och drog oss emot Elmia. Du förstår det va fiskemässa och Johan är helt fiskegalen. Dock ska jag inte klaga då det faktiskt var riktigt kul! Man kanske kände sig lite förvirrad ibland och fattade inte ett piss, men då kom Johan till räddning. Johan hittade sig massvis med saker och jag fick vara med på ett hörn och välja färger ;)
Men det var riktigt kul att få se Johan i sitt rätta element och det va kul att få vara med lite i något som han verkligen älskar (<3).
Tävlade det gjorde vi med! Så nu blir det kul och se om man vann något.
Sportfiskarna hade en monter och ett akvarium med abborrar. Jag kunde inte låta bli att fråga om jag fick stoppa ner kameran där och filma dem lite. Han jag frågade blev jätte förvånad och jag fick inte. Men sen, typ en timme senare hade han letat upp oss och sa att om vi kom dagen efter vid stängningstid så skulle jag få göra det! =)
Hemma sen på kvällen hade vi det riktigt mysigt, vi hade köpt hem tre olika dipper, chips, marabo, läsk och sen satt vi och kollade filmer långt in på natten. En av de bästa kvällarna vi haft på länge.

Söndag: Även denna dag började riktigt bra! Man låg och drog sig i sängen ett tag, fixade sig, sparkade ut Johan att gå med Ida (haha) och sen stack vi till Elmia igen. Skulle ju få filma fiskarna idag! Vi var där vid typ 2, så vi gick runt där i två timmar. Johan hämtade sitt mäsk han köpte igår och så åt vi varsin svindyr korv. 80 spen för två korvar!?! Helt sjukt!
Men när klockan slagit fyra och alla hade gått och folk började jobba med att plocka ner sina montrar, då gick vi till sportfiskarna. Han som lovat oss att filma kände igen oss och bad oss vänta lite. Cirka fem minuter senare sa han att det var okey och öppnade upp åt oss. Kameran som vi fäst fiskelina i, tog vi och sänkte ner i akvariumet. Lite publik fick vi då de som var kvar och jobbade blev nyfikna. Dock var det inte bara dom som blev nyfikna, fiskarna var runt kameran och kollade. Detta var faktiskt sjukt kul! Filmen blev lite guppig, men det är inte så lätt att styra kameran med två fiskelinor. Haha
Sen bara för att tillägga så fick en rulle med lina följa med mig hem till framtida filmings projekt!
Nu sitter jag hemma i soffan och ska snart gå ut med Ida. Ska även ta och väcka Johan som somnade..
Vad som händer efter det, de vet jag ej. Så nu får man ta och se vad resten av kvällen har att erbjuda!





Första filmen på bloggen!!!

Ha det gööött!

/ Isabella Rún.

2011-04-01 14.27

I'm hooooome!

Kom precis hem ifrån skolan, hade bara en lektion som slutade grymt mycket tidigare. As gött! Medieproduktion var lektionen och vi har idag börjat med ljud. Vilket betyder att vi ska först göra en enkät på stan och redigera det till 45 sek, sen ska vi även göra ett redioprogram eller radiorepotage (kom inte ihåg vad det hette) och detta ska vara på 5-7 minuter. Den ska inehålla intervjuer, musikinslag och ja allt sådant. Jag tror detta kommer bli sjukt kul! =)

Resten av denna dagen kommer jag se till att få det lite mer städat här hemma, sen ikväll ska jag laga mat! Haha ganska chockerande. Men jag ska göra Chilli con carne med rostat bröd. Så sjukt gott! Sen ikväll ska jag och Johan ta och kolla film och ha det mysigt. Love and other drugs blir det nog att vi ser. Funderar även på om man ska köpa dipp, morötter, gurka och lite så. Men aja, vi får se vad som händer.

Nu kanske jag borde slita mig ifrån datan och börja fixa allt som ska fixas. Vill gärna få så mycket gjort som möjligt innan Johan kommer hem ifrån sin fiskemässa på elmia. Då jag har väldigt svårt för att städa med någon hemma..

Ha en underbar fredag!



/ Isabella Rún.


2011-04-01 10.51

Good morning!

Första april idag, bäst att hålla utkik efter alla som vill luras! Haha 
Nej, men som många säger "Ny månad, ny start och nya möjligheter". Detta låter så otroligt bra och som mitt horoskop verkar vara för denna månaden så kommer det bli så.
Är det bara jag eller är det lite läskigt ibland på hur bra ett horoskop kan träffa än? Okey, kanske inte de i skvallertidningar, jag menar mer de som är skrivna av riktiga astrologer. Mig träffar dom väldigt rätt på i alla fall.
Just nu följer jag mitt horoskop efter en bok skriven av astrologen Dadhichi ifrån Australien. Dessa månader som har gått så har det faktiskt stämt mycket in på mig. 
Fresten så är jag vattumannen, bara för att jag glömde nämna det tidigare. 



/ Isabella Rún.


RSS 2.0