De senaste dagarna + helgen

Heeej!

Ännu en gång glömde jag bort bloggen totalt. Fan vad kass jag är på detta då.

Aja, som jag sa senast skulle vi åka och handla antingen i värnamo eller ullared.
Det blev ullared. Så jag, mamma, lillasyster Des och hennes vän Matilda, vaknade vid sex på morgonen. Körde iväg vid sju och var där runt åtta. Riktigt härligt att vara där så tidigt. Inget folk som brottats och inga tanter som ska köra upp en kundvagn i röven på än. Härligt rent ut sagt. Fick även med mig hem allt som jag skulle! Ni ska få en lista på det, så ni kan vara lugna! ;) Hahaha
- Två linnen
- Bikiney
- Sminkbortagning och diverse
- Kamera stativ
- Minneskort 4 gb till videokameran
- Cyklop och snorkel
- Simfötter
- Massa tuggumi
- Fler böcker av Isfolket.

På söndagen blev det att åka hem till Jönköping igen och här uppe har det varit riktigt gött. Känns inte som om det är så mycket kvar i skolan nu. Så det är mer än chill!


Viktigaste sakerna säg!


/ Isabella Rún.

Hem till Gnosjö

Heej!

Idag gjorde man valen till tvåan. Känns bra.
Men vi får se på fredag nästa vecka hur det blev och vad man kom in på.
Valde i denna ordning: 1. Rörligbild. 2. Foto. 3. Textkomunikation 4. Ljud.
Är lite nervös, även om det känns bra och jag vet att man kommer alltid in på förstavalet.

Idag blir det även att åka till Gnosjö och spendera helgen tillsammans med familjen.
Kanske även blir ullared på lördag. Antingen det eller värnamo. Får se. Ska bestämma det ikväll.
I vilket fall som så behöver jag nog ta och fixa iordning allt nu så jag hinner med min buss sen!

Ha en bra helg nu!



Bild i repris.

/ Isabella Rún.

Att bo tillsammans med en fiskare..

Hej på er mina små vänner!

Va med om något väldigt udda idag.
Men måste ta lite historia först, innan jag kommer till saken. Det går fort.
De tre senaste dagarna har lägenheten varit invaderade av flugor och vi kunde inte förstå varför. Du förstår, vi gick till skolan och lämnade en lägenhet utan flugor, kommer hem och de är överallt. Helt oförståligt!
Vi tömde lägenheten på flugor, vi släppte ut dom och dödade en del. Hel masaker annars och de kom tillbaka! Oförstårligt..
Men! Så idag kommer jag hem, Johan sitter vid bordet och skrattar. Jag frågar vad det är. Han berättade att han kom på att senaste gången vi var och fiskade så använde vi inte all maggot. Det betyder att maggoten är kvar i burken, som ligger i fiskeväskan. I denna burken hade maggoten börjat sin omvandlig till fluga. Vissa hade blivit klara, kläckts och flugit ur burken (som självklart inte var helt stängd) och sedan vidare ut ur en liten springa i väskan och levt ett gott liv i våran lägenhet.
Johan hade då uppteckt detta och stängt väskan. Stängde in ett x antal flugor om man säger så. Vi valde att dra ner till vättern för att släppa ut de små varelserna. När vi öppnade väskan, ja då flög det flugor åt alla håll och kanter! Det var en fluga som inte var helt kläckt. Han höll på att ta sig ur skalet eller vad det nu är. Stackarn kämpade och kämpade. Jag undrar nästan lite hur det gick för honom. En annan höll precis på att lära sig flyga. Jag trodde att de kunde det direkt, men denna fluga hade det lite kämpigt. Dock var han stark och fortsatte trots motgångar i böran.
De ägg(?) som var kvar grävde vi ner så även de får en chans att kläckas och få kämpa för att sedan flyga och leva ett gott liv med att käka sopor och störa människor.
Känns som om dessa maggots hade lite tur. I stället för att bli bete till fiske, fick de förvandlas till flugor och sticka iväg och somsagt göra det de är bäst på. Käka sopor och reta människor.



/ Isabella Rún.

Bara för att börja vara duktig igen..!

Heeej!

Funderar starkt på om jag ska ta och åka ut med mina kära inlines. Känner att de behöver rastas lite. Kanske även jag behöver. Dock blåser det ute, så jag har väldigt svårt för att bestämma mig..
Men gud vilka problem jag har! Haha

Slänger in en bild på mina fina, sletna gamla inlines..



/ Isabella Rún.


Jag fortsatte vara dålig..

Heeej!

Förlåt, jag sa att jag skulle förbättra mig. Men det känns lite som om det sket sig.
Men i vilket fall som så har det hänt en hel del den senaste tiden. Hela veckan i skolan var det projektvecka. Riktig chill, jobbade i grupper och skulle skapa ett land, som sedan fick problem som vi skulle lösa på demokratisk väg. Inte alltid så lätt, men det löste sig tillslut. Kan inte säga annat än att jag tyckte det var skit kul.
Helgen har inte varit annat än underbar!
Fredag: Redovisningen på projektveckan. Gick riktigt bra! Senare på kvällen blev det att grilla på vättern med Johan och härligt folk. Det var riktgit sjukt kul. Chill och gött. Korvpinne tävling, som gick som det gick. Dock mesade jag inte med två taggar!
Lördag: Va helt sjukt trött efter förra kvällen. Men senare på dagen kom Sophie, vi stack till Coop och sen taggade vi Eurovision! Man måste ju bara se programmet. Alla dissar det, men jag tycker fan att det är skitkul. I alla fall den stora finalen.
Söndag: Vaknade vid ett av att grannen dunkade musik. Haha. Nu sitter jag här i mina snygga vita pjamasbyxor med rosa snobben på. Funderar på att bara behålla dom på hela dagen. Vore gött om man säger så! Måste även börja läsa på boken vi läser på svenskan. Dvärgen heter den. Dock har jag ett litet problem. Jag vet inte var den ligger... :S Inte bra någon stans!

Men hoppas att alla har haft det gött och att ni förlåter mig för min sugiga uppdatering! <3


Elden från i fredags.

/ Isabella Rún.

Ojojoj...

Hej...

Ehm.. ja. Uppdateringen har inte varit på topp. Eller funnits alls. Känns som om jag tänkt på allt annat än detta. Dåligt av mig. Men livet har tagit över lite. Allt flyter på. Inte mått så här bra på länge. Verkligen allt går bra!
Men nu ska jag ta tag i mig och börja hålla denna blogg uppdaterad, så som jag hade det innan!

Wish me luck I say..


Gamal bild min vän Sophie tog. (http://sofiii.blogg.se/)

/ Isabella Rún.

Sööndag.

Heeej!

Jag har haft en asgo helg! Fått hela lägenheten ren, tvättat, träffat folk varje kväll. Asgött! Det är såhära det ska vara! Sen ikväll kommer Johan hem igen! =D Kan ärligt säga att jag är ganska kramsjuk.. (a) Haha

Hoppas att ni alla haft det bra!


Eld ifrån fredags kväll.

/ Isabella Rún.


RSS 2.0