2011-03-31 19.59

Okey,

Jag stack ut innan med skeatborden och videokameran, så otroligt jävlar gött! Att jag aldrig tänkt på att skaffa dessa saker tidigare?! Jag menar det är skit kul att åka, även om jag fortfarande är halv kass på det.. Haha och sen videokameran! Det bästa köpet jag gjort på länge! Jag och min Sanyo kommer ha massor av kul!
Nu blir det att måla naglarna och kolla på semester duellen med Johan =)
Ha det bra!



/ Isabella Rún

2011-03-31 19.01

Heeeej!

Okej, denna dagen började ganska segt och största delan av denna dagen har jag varit ganska irriterad. Inte min dag om man säger så. Hatar sådana dagar. Stackars Johan som har varit tvungen att stå ut med mig.. Men efter att jag tagit en dusch och fått i mig lite mat, ja då blev allt bra igen och nu är jag på ganska bra humör!=)  
Så nu funderar jag på att ta ut Ida och kameran och testa lite eftersom att det regnar ute. Sen om Johan, ska ut o springa med Ida så kanske jag tar ut skeatborden till vättern och åker lite. Kanske inte det smartaste då det regnar. Men aja.. :P

Sen nu i skrivandets stund kom jag på att jag fortfarande får ryck över småsaker, så det är inte helt min dag..




/ Isabella Rún

2011-03-30 20.00

HEEEEJ!

Har precis varit ute med Johan och min Sanyo Xacti! Den var verkligen helt underbar. Fast det var lite kallt att doppa den i vattnet.. Hehe men det var det värt! Tänkte visa filmklippen här, men det får komma senare, då jag inte riktigt har fattat hur jag ska få upp dom hit till bloggen än? Om någon läser detta och vet, snälla hjälp mig då!
Aja, istället för att visa filmklipp så får ni en bild av min kameraväska! ;)



/ Isabella Rún

2011-03-30 18.25

HAPPY ! =D <3

Jag är så otroligt sjukt jävlar nöjd med min nya videokamera! Den passar perfekt i min hand, den är sjukt snygg och vad jag testat än så länge så har den varit skitbra! =D
Väntar nu på att Johan ska komma hem, för då ska vi gå ut och så ska jag ta och doppa den i Vättern för att se hur den funkar utomhus!
Sen måste jag även säga att batteriet har en långlevnadstid, vilket gör att jag troligen inte behöver köpa ett extra batteri och det vore jätte bra! Sen så hade jag även turen att mitt minnes kort till min digitalkamera passade i videokameran, vilket gör att det inte är lika brottom efter det! Även fast jag behöver ett större minne. Just nu kan jag filma i 41 minuter och det är på 1gb minne.
Åhh jag är så sjukt nööööjd! Så jävlar glad! =D

 

 

/ Isabella Rún

2011-03-30

Heej!

Okey, nu har jag varit otroligt seg när det gäller att blogga..
Men vad har hänt de senaste dagarna? Ahdu, inte så mycket faktiskt. Igår drog man ner till Gnosjö för att hämta min videokamera som hade kommit! Underbar kamera bara för att tillägga! Men iaf, resan till Gnosjö kanske inte var så väl planerad. Lite trubbel med att komma hem om man säger så.. Dock löste det sig med att man fick ta bussen till Gislaved och sen hem till Jönköping. Resan mellan Gislaved och Jönköping var nog den bästa bussresan på länge! Åhh! <3
Sen igår hade man även muntligt nationella i Engelska.. gick inte riktigt som man velat med aja, godkänt blir det ju iaf..




Slänger in en bild på min snygging till pojkvän med! <3



/ Isabella Rún


2011-03-27 20.37

Heeej!

Då sitter man här hemma i Jönköping igen. Ganska skönt faktiskt!
Helgen har varit riktigt trevlig. Spenderade massor med tid tillsammans med familjen, vilket var helt underbart!
Kanske ska ta och berätta lite om den med?
Lördag: Jadu, på lördagen tog jag och följde med min mormor när hon skulle köra min syster Destiny och min kusin Isak till deras danslektion. Breakdans för att vara mer exakt. Medans de dansade så gick jag och mormor runt i Gislaved och då mötte vi min gympalärare. Kan ju minst sagt säga att han såg ganska förvånad ut..
På väg hem till Gnosjö igen tog vi och stannade vid välorna. Vi var ju bara tvungna att sticka och kolla hur det såg ut!
Senare kom mamma och Pelle hem med deras nya husvagn. Så då blev det att stå och hålla i en stång medans de försökte fixa förtältet, som bara det var otroligt stort! Men mitt i allt så dök världens bästa Johan upp! Hehe han skulle visa upp massa fiskar han precis fiskat upp! Lite udda, men väldigt charmigt ändå!
Söndag: På söndagen, alltså idag, då blev det att sticka till töllstorp och kolla på när Destiny spelade match. Gnosjö vann ganska stort. Sen efter det stack man hem och kollade på hockey tillsammans med lillebror Aaron. Färjestad emot AIK. Självklart vann färjestad! Med två, ett. Underbart! Så nu är dom redo för final! Yeeah!
Sen nu så sitter man hemma i Jönköping ingen. 


     

    

/ Isabella Rún.

2011-03-26 10.54

Heeeej!
Jag har glömt berätta en otroligt viktig sak! I torsdagskväll beställde jag min videokamera. Väntat sjukt länge på att kunna göra det. Sen vill jag bara tillägga att detta är den första saken på väldigt länge som jag faktiskt lyckats med att spara till! Ganska nöjd med mig själ (a) Hehe
/ Isabella Rún

2011-03-25 23.48

Jah.
Då sitter man hemma i Gnosjö, i en soffa med väldigt sociala syskon. Lille bror på kanten med en dator, lilla syster mitt i soffan. Dock ska jag inte klaga då jag ligger i hörnet på soffan med en dator..
Dagen har varit väldigt trevlig. Början var kanske inte så bra. Vakna tidigt, cykla fort som fan till tandläkare. Underbart bara det eller vad säger ni? I alla fall, tandläkaren klagade som alltid på att jag dricker allt för stora mängder Coca-cola! Varning till er alla! Börja inte dricka allt för stora mängder cola allt för ofta. går fan inte att sluta!
Sen när jag hade cyklat hem igen insåg jag hur extremt dålig kondition jag har.. Inte bra! Väl hemma så var jag ute med mamma, syster, kusiner och fixade lite. Cyklar blev lagade och så. Men om jag ska vara ärlig så kollade jag mest på och pratade ;) Haha
Resten av dagen spenderades framför teven. Älskar verkligen alla fata kanaler som bara visa dokumentärer hela tiden. Helt underbart!
/ Isabella Rún

2011-03-24 15.19

Hej!  

Skolan idag var kanske inte den nödvändigaste. Började somsagt vid elva och sen slutade man vid tolv. Dock satt man kvar i koridoren med trevligt folk tills typ två. För då kom Johan till skolan och vi stack till hemmakväll tillsammans med Sophie.
Som vanligt kom man ut med allt för mycket godis.. Men får se till så det räcker hela helgen nu! =D



/ Isabella Rún


2011-03-24 09.24

God morgon!

Vaknade runt halv åtta i morse för att bada Ida. Vilket egentligen kändes lite onödigt då jag inte börjar förens vid tio i elva..

Aja, idag så är det bara en lektion i skolan, mediekunskap. Engelskan var inställd vilket jag inte klagar på. Det suger verkligen röv och jag ångrar starkt att jag valde B-kursen! =(
I alla fall sen efter skolan ska jag spendera lite tid med min underbara sambo som man knappt fått träffa denna veckan! För ikväll ska jag åka hem till familjen i Gnosjö. Ska bli härligt att få träffa dom i helgen! Sen är mamma ledig imon och alla miina syskon är i skolan så då får jag spendera lite tid med henne! =D Yey!

Igår så var jag på utvecklingssamtal i skolan. Känndes väldigt värt  då det bara tog 10 minuter och han inte sa mer än att allt var bra..?

Sen tar vi och slänger in en bild på vår underbara powder puff Ida! =D



/ Isabella Rún

2011-03-22 16.53

Hej!

Sitter nu i soffan och är helt sjukt trött. Hade svenska kursprov idag och det känns faktiskt riktigt bra! Hade kanske ett lite sliskigt slut på min krönika, men jag tror fan att det går hem ändå! 
 
Igår blev dagen inte riktigt som den skulle. Städningen sket sig helt totalt, så får försöka ta mig själv i nacken och göra det idag medans Johan inte är hemma. I alla fall dagen igår var trevlig. Stack till ÖB men Johan och kom hem med: Ett hundben, hundgodis, nytt koppel och två olika lukta gott medel man har till städning.

JO! sen måste jag berätta en sak!
Jag låg i sängen och kollade lite på tv medans Johan va i köket och diskade. Helt plötsligt hör jag han skrika och säga åt mig att skynda mig dit. När jag kommer in i köket rinner det blod ner för hans hand och han är livrädd. Jag kan inte låta bli att börja skratta och sen gå för att hitta plåster. Problemet var att han blödde för mycket så plåsterna bara trillade av. Tog en del toapapper, rinnande vatten och cirka fyra plåster innan vi lyckades få fast ett som höll! Det som hade hänt var att han skulle lägga in ett glas i skåpet, råkade slå det mot lampan så det sprak och skärde upp ett pyttelitet sår i fingret. Jag är faktiskt lite förvånad att det kunde komma ut så mycket blod ur det lilla!
Haha min älskling är en riktig klant som inte gillar blod! ;)






/ Isabella Rún

2011-03-21 11.25

Gooooodmorgon!

Idag ska jag fan vara duktig om nåt! städa hela lägenheten, diska (vilket inte har gjorts på ett tag), rensa kylen och kanske gaderoben med. Känns om om det kan behövas..
Ida ska få sig ett ordentligt bad med, vilket hon troligen inte lär tycka om ;)
Senare när Johan kommer hem så ska vi dra till ÖB och köpa bajspåsar! Haha
Känns värt att åka hela vägen dit för bara det, men det är mysigt där.
Det kanske kommer upp bilder senare idag på resultatet av min väldigt "duktiga" dag! =)

Ha det gött alla!

/ Isabella Rún

2011-03-20 23.55

Hej!

Känner mig väldigt snäll just nu. Var själv allt för trött för att gå ut med Ida så jag tvingade ut Johan.. Mohaha
Ne men dagen har varit lugn. Mest varit hemma, gått en runda med hunden och så stack jag och Johan till Mcdonalds.
Som alltid kännde man sig helt spyfärdig av allt för mycket mat efter det.. Men varför klaga, det var jätte mysig!

Sen kan ni alla ta och kolla in hos min underbara lilla syster Destiny : http://nassepuuhh.blogg.se/

Godnatt på er!

/ Isabella Rún


2011-03-20 14.27

Heej!

Nu har även jag kommit in i denna så kallde "bloggvärld", vi får se hur detta slutar säg! Haha
Vad jag ska använda denna blogg till det vet jag inte riktigt än. Men ni kommer troligen få läsa om vad som händer i mitt liv och så. Men senare när jag har fått min videokamera och börjat filma, då kommer självklart bloggen handla en del om det med.

Whis me luck!

/ Isabella Rún


RSS 2.0