Film!

Tjabba!

Efter en dag då jag bara har luggit i sängen och läst så ska jag nu gräva ner mig i sängen med Johan och Ben&Jerry och glo lite film! Hoppas ni har haft det bra!
/Isabella Rún.

Produktfilm vattenkokare!

Jah då är man färdig med filmningen. Gick riktigt bra faktiskt, så nu ska det bli kul att ta det till skolan och påbörja redigeringen. Alltid lika spännande. Hehe :D

Tog lite bilder som jag tänkte att jag kunde ta och slänga in.
Planering, planering.
Och nu börjar självaste filmningen!
/Isabella Rún.

Godmorgon!

Nu är det ännu en ny dag med nya möjligheter. Vad har ni tänkt göra denna dag? Själv ska jag ta och filma en produktfilm till rörligbilden. Min produkt är en liten grön vattenkokare.. Hehe ;)
Har planerat allt in i minst detalj, ska bara göra ett storybord och sen är det bara att sätta igång. Är faktiskt ganska taggad :D
Tänkte ta lite bilder och så, så ni får nog se senare! :D
En sådan här vattenkokare är det, fast grön! :D

/Isabella Rún.

Hoppet finns!

Okey, som ni ser så ändrade jag designen! ;) Och vi vet vad de betyder, eller hur? ;)

Jo, jag har väl bestämt mig för att försöka göra ett försök igen. Men fullt ärligt så kan jag inte lova er något. Men ja, förhoppningsvis så blir det faktiskt av denna gången!

Personligen så tycker jag att det blev ganksa snyggt här nu. Så ni kan ju gärna höra av er och säga vad ni tycker om et! :D

Hoppas ni inte saknat mig för mycket för nu är jag troligen back! Bättre än innan me!


/Isabella Rún.

Jaha ja.

Jag har tydligen fått ett klagomål på att jag inte skrivit här. Känns kanske lite udda. Men jag kan ändå inte låta bli att bli en gnutta smikrad. Tack :)

Jahaja, har inte varit inne här på jag vet inte hur länge? Känns som om man gör allt annat. Eller jag vet inte, gör väl inget alls och har inget att skriva? Haha jag vet inte.

Kan ju ärligt säga att jag ännu en gång inte har en aning om hur fan jag ska göra med denna blogg. Stundvis känner man för att skriva, stundvis glömmer man bort att den ens finns? Förstår ni hur jag menar? :P

I alla fall, få se nu under långledigheten hur det blir. Kommer det en ny design, ja då har jag väl bestämmt mig för att satsa ännu en gång! Ni får se hur det blir, så håll ögonen öppna! ;)
Slänger väl in en halvkass egobild me. WOHO!

/Isabella Rún.

RSS 2.0