Problem med alger.

Okey, om någon som läser detta kan något om akvarium snälla komentera då detta!
Jag förstår mig inte på detta, städar akvariumet helt och sedan, tre dagar senare så ändrar vattnet färg och helt plötsligt är det grönt. Vilket inte allt är bra. Men det är häller inte bra att byta för ofta. Så hur fan ska man göra? :o
Får väl gå till någon affär och fråga..
/Isabella Rún.

Studiedag

Idag har vi studiedag och då tänker man sig att det borde finnas något vettigt att göra med den. Men tro mig det gör det inte.
Kom nyss in, har varit ute med hunden nu och gått vid rocksjön. Släpte även henne i en rasthage så hon har verkligen fått springa av sig nu!
Borde ge henne ett bad. Borde kanske plocka lite hemma även om det knappt är något.
Mycket man borde göra, men lusten finns inte där. Är så otroligt sjuk på att vara ensam i denna lägenhet! Längtar som fan tills Johans praktik tar slut så att flyttar tillbaka hit! Så man har någon att prata med, för ärligt, ni fattar inte hur segt det är att komma hem och inte ha någon att snacka med, eller berätta saker för. Åhhhh
/Isabella Rún.

Sääääängen heeeela kväääällen!

Nu ska Ida få sin dagliga kvällspromenad och sedan ska jag dejta sängen. Ska gosa ner mig helt totalt och sitta där, glo på teve och spela mitt "nya spel".
Berättade tidigare om hur kul min text lektion var. Ah, så kul att jag kom och tänka på ett spel alla spelade i högstadiet. Eller ah, alla utom jag. PimpLand heter det. Känner mig så totalt efter!
Men ja, det är underhållning när man inte har något annat för sig! Jag har två gubbar, en affärsman och en pimp. Hahah, detta är så fel, fel, FEL!
Rekomenderar inte spelet till yngre, då språket och innehållet inte är det bästa.

/ Isabella Rún.

Textkomunikation = det tråkigaste som finns.

Denna dagen började bra. Vaknade åtta, stressade som fan för att hinna med allt. Stack sedan ut med min grupp och filmade till rörligbilden. Sjukt kul var det. Älskar verkligen att vara ute och filma, så jävla chill är det!
Drog sedan tillbaka till skolan, hade hål som alltid och nu sitter jag på min älskade text lektion -.-'
Asså fullt ärligt med vi gör inte ett piss! Och jag ska få sitta här i två timmar till! Woho..
Sedan gör det inte saken bättre att jag somnade lite för sent igår, snackade telefon med min morbror. Hade lätt kunnat somna precis nu i denna stund asså!
Men det går ju inte så får hitta lite spel att underhålla mig med säg!
Så här jävla trött e jag..
/Isabella Rún.

Hey there Delilah - Plain White T's

/Isabella Rún.

Måndag

Jaha folks! Nu är det måndag igen och ja, vad ska man säga om det egentligen? Måndagar är alltid de samma, Johan åker, inge bra på teve och så vidare. Men vafan, nu ska man inte klaga då skolan faktiskt var chill. Gjorde klart hemsidan och så.
Sitter nu hemma med världens problem. Cola suget är stort och jag kan inte bestämma om jag skall falla för det och köpa cola eller stå emot?
Blir att ta och stoppa musik i örenen och sedan ta en promenad med Ida!
/Isabella Rún.

Första advent i mitt hjärta.

Michael Bublé - All I want for christmas is you
/Isabella Rún

1 advent!

Idag är det första advent. Kan ni tänka er att det bara är fyra söndagar kvar till jul nu? Det kan inte jag. Helt sjukt.
Idag blir det att dra igenom hela lägenheten och verkligen 1 advent städa. Allt ska skrubbas, dammas och putsas.
Delar av julpyntet ska upp och så ska hunden få sig ett ordentligt bad med.
Detta blir nog både en jobbig och en mysig dag.
Googelbild.
/ Isabella Rún.

ÄRLIGT?!? :o

Tror ingen har missat telenors nya julreklam. "Nu inviger vi julen". Lastbilarna, musiken, staden som tänds, ja ni fattar. Kan det bli härligare säg?

Ja det kan bli härligare! Om man kollar på reklamen som de snodde idèen ifrån.


Coca-Colas gamla julreklam. Klassikern, den som förr tog julen hem till våra hem.
Bara jag som ser likheten och tycker att detta är otroligt kasst av telenor? Jag menar COME ON!
/Isabella Rún.

2 nya fiskar! =)

Det var ett tag sedan man sov så gott och så länge som idag. Otroligt härligt om man säger så.
Idag så tog vi och drog till a6 en stund. Köpte lite julpynt på ikea. 4 meter totalt med guldigt glitter och sedan en girlang med guldiga kulor.
Vi käkade även kina mat och så köpte vi två nya fiskar. En guldfisk med en svart fläck på huvudet och en gurami tös till våran hane. Jobbiga nu är bara att hanen måste visa att det är han som bestämmer och jagar runt tösen i hela akvariumet. Men äsch, när hon växer till sig så lär hon kicka hans ass säg ;)
/ Isabella Rún.

Fiskarna klara, resten kvar.

Stiliga mobilbiler.
Tog 45 bara att städa hos fiskarna? :o helt hopplöst, dock verkar dom glada nu. ¨
Själv har jag bara sådära resten av lägenheten kvar..
Men Johan kommer hem idag så det får väl vara värt de. Heheh Längtar så efter honom! =D
/Isabella Rún.

Värt!

Skolan idag var verkligen värd! En lektion, filmkunskap. Pågick i typ en timme, så inte ens övergången på mitt busskort tog slut. Tyckte det var lite kul! Haha
Städningen som jag har skjutit upp hela denna veckan ska faktiskt ske idag! Ska bara kolla på ett avsnitt av 90210 först säg.. (a)
/ Isabella Rún.

Hajar som hajar

Hajen är enligt mig det mest fantastika och förundransvärda djuret.
Detta är ingen mördar maskin så som många tror. Utan det är ett djur som har haft 420 miljoner år att utväcklas på. Detta är den mest fulländade jägaren som inte har den respekt som den borde ha.
Så jag har tänkt att varje vecka ta och lära er något om detta djur!
Men nu första veckan kör vi på några videos så kanske intresset ökar lite hos er? ;)
Detta är vad jag skulle vilja säga en av de bästa videosen men youtube lät mig inte bädda in så ni får en länk -->

http://www.youtube.com/watch?v=yp9YKEO9e1w

 

 

/ Isabella Rún.

Bra humör, dåligt humör.

Utvecklingsamtalet gick faktiskt riktigt bra. Till och med en del saker man blev riktigt förvånad över! Kan verkligen säga att jag var på grymt bra humör efter det. Gick till och med hem istället för att ta bussen! Chockerande ;)
Dock så försvann det bra humöret igen. Sitter här och försöker få ihop den jävla analysen och inget blir som jag vill. ÅHHH!
En dag i livet (an unfinished life)
Trailen till filmen som jag håller på att skriva en analys så.
/Isabella Rún.

Skolan, hem, skola?

Jag vill gärna påpeka att jag är kungen på att stressa. Vaknade tjugo över sju, sminkade mig, fixade allt, gick ut med hunden och kom i tid! Det kallar jag skills!
Nu sitter jag hemma igen. Slutade för typ en timme sen. Tänkte skriva klart en film analys och gå ut med Ida innan jag måste tillbaka till skolan för utvecklingssamtal.
Dessa samtal är ju aldrig kul, men jag tror det kommer gå bra. Det gör det alltid, så varför stressa säg.
Random bild ifrån sommras när vi golfade? :P
/ Isabella Rùn.

Träna Ida.

Nu har jag bestämmt mig för att börja träna Ida mer. Lära henne att gå duktigt runt bilarna och inte attackera dom, som hon får för sig att göra.
Ska även ta och lära henne massa nya trix. Tror nog att denna vovve är smartare än man tror!
Efter en hel del tips ifrån folk så ska jag ta och införskaffa mig en klicker. Vad folk säger så verkar det faktiskt vara någon som ska funka riktigt bra.
Med en klicker så lär sig hunden att när den hör klickljudet så betyder det att den gjort rätt och då får den godis. Borde funka på Ida, gottegris som hon är ;)
Har fått tips om att denna klicker ska vara både bra och billig. Så nu blir det att dra till zooaffärer och leta efter den!
Nu så ska denna hund få mer än bara motion. Tror hon kommer gilla det=)
/Isabella Rún.

Blir ännu en gång inte som det var tänkt.

Skulle städat idag. Men är så jävla trött. Däckade i soffan lite för länge. Men dock kom jag på att imon har vi halv resursdag. Vilket betyder att vi slutar vid tolv. Vilket betyder att jag har mycket mer tid på mig! Så all städning få ske imorgon istället och gör jag det inte då, ne då vet jag inte. Måste skärpa mig.
Utväcklingssamtal imon i skolan med. Tagga det? Det går nog bra. Berättar om det efter det vatt! =)
/ Isabella Rún.

Hemmafru dag men...

Hade två hela lektioner idag. VÄRT! Åkte skridskor, skitkul. Total mobbat, men skit kul!
Igår berättade jag om all skit jag behövde göra idag. Ica maxi är avklarat, så nu är det bara resten kvar. Dock är jag så otroligt trött och funderar på att vila en timme och sedan köra igång? Så blir det troligen.
Hunden skall även få sig en lång promenad med!
Taggad över skridskor eller vadå? ;)
/ Isabella Rún.

Skolan..

Sitter i matsalen i skolan och har samhäll. Ska skriva om den arabiska våren. Vi har en början om man säger så. Just nu blir det väl att man sitter och dampar på andra saker. Som alltid säg ;)
Sitter även och dricker pucko och känner mig jätte stor!
/Isabella Rún.

Ut med Ida...

Stiligt? Nej, inte alls.
Gick ut med hunden och såg ut så hära. Dunjacka och chill out var kanske inte den bästa kobinationen. Men hunden ville ut och jag var lat. Tack o lov mötte jag bara typ två människor. En joggare och en tjej som var ute med sin hund, lika vackert klädd som jag ;)
Ne nu ska jag inte lipa över hur jag såg ut för även om det inte var snyggt så kvittar det. Skulle rasta hunden så vem fan bryr sig? Inte en enda person typ!
Såg även nu att statestiken hade höjt sig! =D Lycka! Hoppas ni vill stanna kvar här. Vore trevligt säg! Säg även till om det är något speciellt ni vill se mer utav!
/ Isabella Rún.

Rörligbild äger!

Bruno Mars - It will rain
Hittade denna låten, hade inte hört den, tyckte den var okey och här är den nu.
Hade rörligbild idag och det är alltid lika kul. Planerade till reklamfilmen vi ska göra och ja, det blev en hel skratt! Precis så om det ska vara. Börjar filma direkt nästa tisdag och jag är taggad så in i sjutton.
Just nu sitter jag hemma med världens dillemma. Måste ut med hunden men sitter i min chill out. Ska jag då byta om eller bara ta på mig jackan och hoppas på att ingen ser mig i mörkret? Hm, svårt val säg! Haha
Imon är den en äkta hemmafru dag efter skolan som gäller. Handla på ica maxi, diska, plocka, damsuga över lägenheten och byta vatten i akvariumet. Dock blir det troligen att man stoppar fiskarna i en bunke eller något, tömmer allt, skrubbar stenarna och det. Blir ju alger direkt igen annars. Åh säger jag bara. Ska snart ta och köpa en algätande fisk så att det inte går lika snabbt.
Tänkte för övrigt lägga upp ett inlägg senare med gamla tecknade serier. Ni vet från tiden då de faktiskt var bra ;) Vad tror ni om det? =)
/ Isabella Rún.

Julfeber!

Train - Shake up christmas (coca-cola version)

om på nu att i helgen som kommer så är det första advent! Detta betyder att julen närmar sig med rasande steg! Vilket inte är annat än underbart. Julmat, familjen, glädjen, kärleken, julklapparna och inte minst av allt, julpyntet! Julpynt är bland de bästa som finns och i år ska jag bannemig köra på stort!
1. Glitter ÖVERALLT! Dörrkarmar, speglar, taket, akvariumet och granen.
2. Två stjärnor i fönstret.
3. Lampor på bänken förmade som stjärnor.
4. Minst en ströbock.
5. Ljusslingor lite här och var. Funderar på en glasvas full med olika ljus i fönstret.
6. Granen. Ska köra på plast i år, då den förra året barrade ner hela lägenheten. Så i år blir det en mindre plastgran. På cirka 150 cm. Denna skall vara FULL med kulor, glitter ljus, hela paketet! Även en stjärna på toppen.
7. Doftljus överallt. Man skall ju känna juldoften.
8. Klart så skall gardinerna bytas ut till en juligare variant.
9. Byta ut i köket så det blir juligare.
10. Hitta den perfekta ängeln att hänga i granen.
/Isabella Rún.

Gör man inget vettigt?

Idag har vi bara haft en enda vettig lektion känns det som! Den första, multimedia. Jobbade med hemsidan och börjar komma ganska långt nu. De andra två lektionerna var helt meningslösa! Hade lika väl bara kunnat slutat tidigare och skitit i dom. Så meningslösa var dom. Speciellt sista, svenskan. Åh säger jag bara. Känns verkligen som om de flästa dagar faktisk är sådana nu. Kanske inte, men i alla fall.
Imon har jag rörligbild och det är jag fan taggad över! Det är alltid lika kul. Börjar med nytt projekt nu. Ska göra en reklamfilm för blocket. På exakt 40 sec, inte 39 och inte 41, utan 40! Det blir nog ganska svårt. Men en utmaning är alltid kul!
Älsklingen åkte igen. Sorgligt. Men så är det. Börjar tragiskt nog vänja mig lite faktiskt. Men kan inte säga annat än att det varit fan så mycket bättre att alltid ha honom här!
Älskar dig <3
/Isabella Rún.

Söndag.

Jag har då egentligen inget vettigt alls att säga om denna dagen. Skulle fiskat med så blev det inte. I alla fall så ska vi snart käka, sen ska Johan skriva någon raport till skolan, efter det tar vi Ida på en runda och sen ska vi bara gräva ner oss och kolla film. Ska bli riktigt mysigt. Han är så go min underbara pojkvän.
Vill även säga att han är den bästa någonsin!
/Isabella Rún.

Härlig dag =)

Idag har varit soft. Som jag sa tidigare så kom Jane hit idag. Vi tog och gick ut till vättern och tog bilder. Hon blir verkligen jätteglad när hon får använda kameran och jag är väl galen som låter henne göra det. Men hon är ju så liten och söt.
Vi åkte även till a6 och där hittade jag ett par nya byxor, ny tröja och tights. Var skönt att köpa nya kläder. Nu ska jag och Johan snart ta och kolla film och ha det lite mys. Hoppas ni alla får en härlig kväll!
Ja, hon blir bortskämd med godis och chips.

TJABBA!

Nu är det lördag. Asgött om jag får säga det själv. Just nu är vi hemma och så är lillasyster  Jane här medans mamma och Pelle är och julhandlar lite. Ida kom även hit. Så nu blir det att spendera tid med dom och så får vi se vad som händer senare idag. Vad som, så tror jag i alla fall att detta kan bli en riktigt härlig lördag.
Ha det!
/ Isabella Rún.

Äntligen fredag!

Sprang runt som en höna utan huvud idag efter skolan. Hade massa plock att göra, slänga en möglig äcklig ost och sedan fixa mig. Lägenheten blev inte toppen. Men vafan det är bättre än innan om man säger så. Faktiskt helt otroligt att jag hann med allt jag ville innan Johan kom. Men somsagt så sprang jag runt som en höna utan huvud.
Men nu är älskling hemma med, vilket är härligt. Skönt att inte vara ensam och imon kommer Ida hit med så då har jag båda mina favoriter hemma. Awsome!
/ Isabella Rún.

Skolan!

Jah då sitter man här och har filmkunskap. Eller ah, lite mer exakt så sitter man här och ska skriva en filmanalys med käkar frukost. Fralla och pucko. Det vanliga typ.
Städningen igår gick inte alls om man nu säger så. Fixade gaderoben och diskade. Så idag har jag massor att göra innan Johan kommer hem. Allt plock är kvar. Lätt hjärtattack över det. Måste fan raka benen med! Woho.
Whis me luck! Kan behöva det om man nu ska hinna.
Gammal bild.
/Isabella Rún.

Cops och städ.

Sitter här och har fortfarande inte börjat städa. Helt jävla hopplöst. Tänkte nu att jag även måste ta och fixa min väldigt organiserade gaderob. Tagga eller vad?
Jag fattar inte varför jag alltid ska ta en sådan evighet på att börja städa. Jag menar tiden går och det blir fan bara senare och senare. Vilket inte alls är positivt när det gäller städning. Så nu efter detta inlägg så måste jag fan börja! Blöööö!
/Isabella Rún.

Städdag..

Kom hem ifrån skolan för en stund sedan. Smet in på ica och köpte polly. Så otroligt gott. Kändes lite i samvetet nu när jag skrev detta men aja.
Fick äntligen hålla mitt tal på svenskan idag! Känndes riktigt bra faktiskt. Annars har jag nästan bara jobbat på min hemsida idag. Gjorde inte så mycket på lektionerna så ja, jag pysslade med det.
På multimedian så ska vi göra en hemsida om en förening eller ett företag. Får vara påhittat. Så jag hittade på en gerbil uppfödning och gör en hemsida om det. Riktigt kul faktiskt. Visst, jag är inte alls duktig på det, men det är fortfarande kul att sitta och pilla lite och sedan få något resultat i alla fall. Min hemsida blir otroligt enkel. Men äsch, det är en uppfödning. Det skall inte vara för krongligt! Haha
Snart måste jag dock släppa datorn och ta tag i städningen som behövs göra. Behöver plocka, diska och rensa kylskåpet. Woho yey! Otroligt taggad. Eller inte.. Men Johan kommer imon (=D) så då måste det se fint ut här hemma, så han slipper komma till skiten. Haha
/ Isabella Rún.

Dagen o så.

Såg något som troligen var en av de tråkigaste filmerna någonsin. Minns inte ens namnet. Långsam var den, väldigt långsam.
Idrotten var väl inte bättre. Spelade handboll. Jag är verkligen inget stort fan av något som innebär springa och bollar. Speciellt inte på samma gång. Ganska kass om man säger så. Han som ställde upp laget ville ha mig på bänken. Förstår honom och jag hade gärna suttit där!
Efter idrotten stack jag hem snabbt, duschade och så. Drog sen in till stan. Gick där med Jossan och självklart hamnade man på McDonalds. Klassiker! Riktigt trevligt var det i alla fall. Snackade om allt möjligt och gick även på museum på biblan! Haha
Nu funderar jag starkt över att smyga till ica och köpa en påse röd polly. Hade varit så otroligt jättegott. Men måste dra ner på socker. Käkar fan godis hela jävla tiden känns det som! Fan helt hopplöst. Ursäkter till varför man ska äta, de är jag med duktig på. Just nu är det för att det är greys ikväll och för att Johan inte är här. Askasst jag vet! Ska fan skärpa mig. Dock har jag minskat som fan när det gäller Coca-Colan och bara det är fan helt otroligt!
Men vi får väl se hur de blir ikväll. Kanske bättre att spara pengarna till helgen. För efter helgen kommer studiebidraget och lönen på samma vecka! Helt jävla underbart! =D
/Isabella Rún.

Ny header!

Idag bytte jag till googel chrome från explorer. Helt otroligt jag som alltid varit explorer trogen. Men aja, valde att testa på detta och trivs ganska bra med det om jag ska vara ärligt. Lite kul att man kan ha teman och sådant på de.
Men nu när jag bytte märkte jag något förfärligt! Bloggen såg ju inte ut som den skulle! :o Det vita bakom texten tog ju slut efter ett tag. Inte alls okey. Suttit ganska länge nu och försökt lista ut hur jag skulle fixa det. Förhoppningsvis så lyckades jag. Ser rätt ut på min dator i alla fall. Säg gärna till om det nu inte är så hos er!
Bytte även ut headern då jag tyckte att denna bild passade inte lite bättre än den förra.
Nu ska jag dra till affären och se om jag kan hitta något lätt att käka. Orkar verkligen inte att göra mat. Funderar på typ varma mackor eller toast. Ja, något blir det i alla fall och i vilket fall som så måste jag köpa bröd. Sedan blir det duschen och ikväll är det desperata hemma fruar (ska egentligen vara på engelska..).
Måste även säga att jag skriver otroligt mycket här nu för tiden. Men det är troligen för att Johan inte är här och jag har så mycket funderingar och måste bara snacka av mig om allt. Haha =)
Bild från i sommras, redigerad igår kväll.
/Isabella Rún.

Fiskesugen..?

Johan måste påverkat mig ganska otroligt när det gäller detta. Visst förr fiskade man med pappa när man var liten med det var det. Ja visst var det skit kul och så, men vi slutade med det.
Efter det fiskade man inte på evigheter och sedan träffade man Johan. Han drog ut mig och fiskade. Fick min första brax. En riktigt fin en! På 2065 gram. Bra som första fisk eller vad? ;) Haha
Sen i våras så satt vi även ute en del kvällar, både i regn och inte regn. Riktigt mysigt faktiskt.
Sen den gången då Johan fick en karp på kroken. Haha han skulle ha upp fisken, men det tyckte inte den. Fisken låg på botten och vägrade att flytta på sig. Då gav han mig spöt säger åt mig att hålla hårt och springer iväg. Jag får lite half hjärtattack då den börjar röra på sig lite. Men då ser jag Johan komma i en båt, med en pinne som åra. Somsagt så skulle han ha den. Slutade med att båda satt i båten, som står precis vid fisken.  Johan kämpar och kämpar. Man kan tro att denna historien ska sluta lyckligt och han fick upp den. Men nejnej, kroken lossnade och Johan blev sur.
I sommras så fick Johan mig även att köpa spö och rulle, plus lite annat. Gjorde väl hans lycka när jag gjorde de. Haha
Grejer som jag sedan testade i havet på Öland. Hade en havsöring på kroken men den jävlen släppte! Jag kunde se den, bara någon meter bort och den släpte! Så otroligt frustrerande!
Nej men anywas, anledningen till att jag skrev detta? Jo, sitter här på en dryg text lektion och inser att jag faktiskt är sjukt sugen på att gå ut och fiska? Hmm... Så nu i helgen så ska jag fanimej dra ut Johan så ska vi bottenmeta! Eller ja, han kan väl fiska på något annat sätt om han så vill, men jag vill bottenmeta. Han har inte mycket till val utan måste följa med mig. Tror dock inte att han kommer klaga så jättemycket om jag känner honom rätt! ;)
Slänger även inte lite bilder ifrån olika fiskekvällar! =)
Viktigt att ha med sig rätt saker eller? (a)
Självklart släpper vi tillbaka alla fiskarna, så de får leva vidare! Man ska inte döda något i onödan. Så som många faktiskt gör när de är ute och fiskar. Ska man inte ta hem och äta den, då ska den få leva vidare med sitt liv!
/ Isabella Rún.

Jah, ibland är man bara för bra! Eller?

Kom till skolan nästan två timmar förtidigt idag! Haha lyckat eller hur? Jag menar, hur fan kan man glömma att man har en sovmorgon? Helt sjukt!
Så nu sitter jag uppe i rörligbild salarna och hoppas på att vi snart kan börja så man kan gå och käka.
Har även text idag vilket jag inte alls är taggad över. Vi sitter ju bara och gör ingenting. Verkligen INGENTING. Så jävla tråkigt. Börjar undra lite varför jag valde det. Men aja, det får väl va och jag får väl tvinga mig igenom skiten vare sig jag vill eller inte. Woho!
/Isabella Rún.

Doppa pepparkakor i mjölk!



Kanske lite tidigt? Men äsch, det får fan va! För det är gott och jag längtar till jul! =D

/ Isabella Rún

Internet har inte varit på min sida.

Min käre mor hade sagt upp internetet så därav har jag inte haft något under hela helgen. Men sen idag var hon snäll och fixade så att det är kvar tills Februari. Sen ska de skaffa annat.
I alla fall så är detta anledningen till varför jag inte hört av mig!

Helgen var väl helt okey. Åkte somsagt tillbaka till Jönköping på fredagen och ja, den kvällen gjorde man inte så mycket. Fick mig en chock när man upptäckte att internet inte funkade och glodde på film hela kvällen.

Lördagen så var det öppethus på skolan och det var faktiskt riktigt kul. Lekte med greenscreen och tryckte upp en videokamera i ansiktet på små ovetandes 96or. Mohaha 

Söndagen så kom Johan hem! Woho! Fick en mys kväll med honom vilket var underbart! =) <3 

Idag så va jag hos tandläkaren. Johan var snäll och följde med. Jag trodde att jag skulle få laga, men så blev det inte. Kom dit, snackade och så kollade hon lite här och var. Allt som allt så tog de typ en timme. Jag är fan alltid där länge! Lite kul är de med att jag kommer spendera otroligt mycket tid hos tandläkaren framöver! Först så ska jag dit den 1 dec och sedan den 8 dec med! Vadå förbereda för en sockerfull jul? ;) 



Äldsta egobilden ever! ;)

/ Isabella Rún. 


Dax att sova kanske?

Blev inget veckans haj idag. Förlåt (för er som bryr er om de?)

Men eftersom att detta var första dagen jag var pigg och inte hade ont så blev det att gå en runda med mamma, Jane och mormor. Vi gick runt sjön och ja, självklart var även Ida med. Sprang som en galning fram och tillbaka gjorde hon. Otroligt charmigt!

Imon ska jag till skolan igen. Känns ganska skönt. Speciellt när man vet tt skoldagen inte blir helt som vanligt. Vi ska vara med och förbereda lite till PBdagen (öppethus på skolan). Så vid tolv slutar alla vanliga lektioner och alla ska gå till sina spår och där ska vi göra något. Vetefan vad dock, men det blir nog bra!

Nu ska jag ta och lägga mig, kolla på någon film och sedan sova! Upp tidigt då jag fortfarande är i Gnosjö och vi ska köra till Jönköping på morgonen. Yey! Haha

Sov gott folks!



/ Isabella Rún.

Allt bra igen!

Igår mådde man verkligen piss igen och jag trodde verkligen att jag skulle behöva åka in igen. Dock så bestämde vi oss för att vänta till idag. Vilket faktiskt var bra. Även om natten var otrolig jobbig så är allt bra nu. Bår toppen och det är så otroligt skönt!

Så imon åker man tillbaka till Jönköping. Ni kan fan inte fatta hur skönt det är nu när all smärta är borta! Så otroligt glad! =D

/ Isabella Rún.

Lekte lite i PS







/ Isabella Rún.


Hemma hela dagen.

Spenderat hela dagen hemma i Gnosjö, vilket gjorde att man missade bowlingen på idrotten idag. Lite synd men så kan de va. Sa igår att allt blivit bra. Kanske hade lite fel där, allt har nästan kommit tillbaka och man har svin ont igen. Fryser röven av mig med för den delen. Kanske får åka in igen. Vill dock inte det då det betyder blogprov.. HATAR verkligen sådant!

Tänkte att jag även imon kommer vara hemma och då kanske tar och slänger in första veckans haj! Får se hur det blir med det, men troligen! =)

/ Isabella Rún.

Akuten hela kvällen.

Jah, låg hemma och hade så sjukt otroligt ont i magen. Kunde knappt stå eller gå, absolut inte äta. Började i söndags och har bara blivit värre. Ringde till mamma som fick mig att ringa in till akuten i jönköping. Dom tyckte att jag skulle komma in och så ja, så blev det.

Åkte dit vid typ sex eller så. Kom därifrån vid nio, tio tiden sådära. Läkaren ska ju självklart vara duktig på att trycka precis där man har som ondast och svarar man ja när han frågar, då trycker han lite till. Gulligt.
Fick en ung läkare med! Händer väl typ aldrig att man får. Det var trevligt, dock blir det kanske lite jobbigt att svara på hans frågor när han är så ung. Men aja, det blev man tvungen till säg.

Nu är i alla fall allt bra igen. Men mamma drog med mig ner till Gnosjö och här ska jag få vara i någon dag nu. Bara så att dom kan hålla lite koll på mig. Läkaren var nöjd med det med.

Vill även säga att min mamma är helt underbar som alltid ställer upp! Hon är fan bäst! <3



/ Isabella Rún.


När allt nu är klart

Nu har jag varit ute med hunden och varit i affären. Blev somsagt måndagsmys med mig själv och med Ida idag.



Godaste blandningen mellan dip och chips EVER!



Lille Ida har fått sig ett ben och ja, hon kanske får ett litet chips då och då. Men inte för mycket, då det kanske inte är så bra för hennes mage. Självklart ingen dipp till min lille gumma!

Nu börjar dock programet! Seees!

/ Isabella Rún.

Känslan när sambon åker.

Jaha då har Johan åkt ännu en gång och lämnat mig här. Dock kommer han hem på fredag igen så jag överlever!

Funderar dock starkt på att köpa hem chips och dip (varit sugen på et hela dagen!!!!!) och sedan ha myskväll med mig själv. Måste ju självklart kolla på det okända med, ett måste!

Sen ska ju självklart Ida få sig en promenad med! =)


Vacker bild!

/ Isabella Rún.

Egelska suger rööööv

Sitter i skolan och har engelska nu. Så otroligt tråkigt. Inte mitt ämne alls. Ångrat sen första lektionen att jag valde det. Men behöver poängen, så det får väl gå.

Efter detta har vi svenska och då ska jag troligen stå framför min grupp och hålla mitt tal som egentligen är ganska hemskt. Ska hålla ett argumenterande tal och vara för barnaga. Vilket jag självklart egentligen tycker är jätte hemskt och otroligt fel!
Men i alla fall så var det en utmaning att göra detta och denna uppgiften är faktiskt ganska kul. Så det får va!

/ Isabella Rún.

Helgen med snygging!

Igår åkte man hem till Jönköping och gick på bio. Contagion hette filmen och den var faktiskt riktigt bra om jag får säga det själv. Älskling körde på stort och bjöd på stor popcorn, fetaste drickan ever (kunde fan inte hålla den med en hand :o) och sedan godis. Riktigt otroligt mysigt om jag får säga det själv! Han är bäst =)

Sedan idag så har vi haft en segdag. Eller nästan. Tvättade och städade en del, drog även till IKEA med hans föräldrar. Trevligt!
Har även skrivit klart ett tal till Svenskan. Ska ha det imon och jag hoppas verkligen att det ska gå bra. Känner att jag kanske har kaxat lite för mycket... NERVÖS! Inte för att jag har problem med att snacka inför folk, för det har jag inte. Tycker snarare att det är riktigt kul. Men just nu är jag faktiskt nervös då jag kanske inte gjort helt rätt. Men det märker vi väl säg. Haha



Slänger även in en trailer på filmen vi såg!

/ Isabella Rún.

Fotade Ida







Fotade lille Ida idag när vi var ute och promenerade. Får dock bara upp dess bilder då blogg.se dampar.

Vilken redigering tycker ni är bäst? Den svart/vita bakgrunden eller den helt i färg? =)

/ Isabella Rún.




Kanske inte försvinner ändå.?

Innan så sa jag att jag kanske inte kommer skriva på ett tag. Men så blir det troligen inte. Imon kommer förhoppningsvis alla problem bli lösta och allt fixas. Eller allt är redan på bättringsvägen. Troligen jag som överreagerat lite. Så som man kan göra ibland.

Nu blir det i alla fall att kolla på film med lilla syster! Honey 2 blir det. Sen ska jag sova och ska fan sova ut ordenligt nu när jag äntligen har blivit klar med jobbveckan och får ta helg.



/ Isabella Rún.


Man kan väl leka att allt är bra?

Okey, jag var aspepp över hela den nya bloggen och allt som hade med den att göra. Men nu så har det hänt massa skit och jag vet inte hur något kommer bli längre. Hela min värld är upp och ner. Vet inte hur jag ska göra.
Så nu framöver finns det en chans att jag kanske inte skriver så mycket här och att det isåfall inte blir så värst gladsinta grejer. Allt beror väl på hur allt kommer sig att bli.

/ Isabella Rún.

Alltid.

Att det alltid ska bli såhära. Man är supertaggad över saker och man längtar verkligen till det och sedan bara sådära utan varning så förstörs allt. Alla förhoppningar man hade bara krossas helt. ALLTID ska det bli såhära. Man längtar och sedan vill man glömma. Vill inte minnas att man ens tänkte tanken. Vill hoppa över tiden då det skulle ske och bara gräva ner sig i jorden, gömma sig i en grotta, ja bara försvinna.
ALLTID ALLTID ALLTID!

Sen att det alltid ska få en att känna sig helt kass och idiotisk. Alltid samma visa, alltid samma sak. Vill inte va med om detta igen, men har jag något val?

/ Isabella Rún.

Helt nytt!

Så som bloggen såg ut innan var helt totalt sugigt och visade verkligen inte vem jag var! Så nu har jag skaffat en ny. Tänkte även att med denna nya look så ska bloggen bli bättre. Detta innebär nya kategorier och ja, en helt ny mening.

Nu ska denna bloggen handla om mig, mina idéer, på hitt och ja, saker som står mig nära. Detta är min blogg och det är här jag ska skriva av mig om grejer jag vill. Inget annat. Det är även här jag kommer slänga upp bilder och senare förhoppningsvis även kort filmer och sådant stuff jag gör.

Tänkte även berätta om de nya kategorierna så ni fattar lite mer vad de innebär.

Vardag: Ja, inte så svårt att fatta kanske. Men detta är kategorin som kommer innehålla skolan, vänner, hemmaliv och sådana saker man gör varjedag. Somsagt, ganska logiskt.

Get to know me!: Även denna ganska logisk. Här kan ni läsa inlägg som gör att ni kanske kan lära känna mig lite mer. Jag menar det blir nog roligare att läsa bloggen om ni har lite förståelse i vem jag faktiskt är.

Foton: I denna kategori kommer alla inlägg med mina bilder hamna.

Idé - film: Här hamnar alla mina film idér och kanske även det färdiga resutlatet hamnar. Om det nu blir ett färdigt resultat vill säga. Haha, nej men här hamnar även allt som rör detta.

Veckans haj!: Hajen är mitt absoluta favorit djur och ett av de vackraste och mest missförståda djur som finns. Så jag tänkte att varje vecka låta er få veta lite mer om det.

Fiske - uteliv: Eftersom att min käre pojkvän fiskar och jag går ut med honom så tänkte jag att det kunde få en egen plats på denna blogg. Denna kategori finns även eftersom att vi nästa sommar både ska paddla kanot och vandra.

Så ja, detta är det nya upplägget. Säg gärna ifrån om vad ni tycker och tänker om det!




/ Isabella Rún.


Sova snart!

Jobbade och slet i dag. Katching säger min plånbok.

Va på världens toppen humör idag, fick sitta vid min kära maskin och slutet av dagen fick jag göra annat. Hoppas faktiskt på att få den maskinen igen imon. Så otroligt chill är det. Man kan sitta när man vill och sedan packa när man vill. Så länge man håller tempot bara. Asgött!

Efter jobbet kom min saknade älskling hit! Åh vad glad man blir då. Blev massa kramar och pussar :$ Thihihih

Nu ska jag ta och sova! Blev inte att sova tidigt igår då man kollade film med syster istället. Så nu måste jag somna tidigare! Även om det går att sova resan till jobbet, tio min på frukosten och en kvart på lunschen ;)

Haha GOD NATT FOLKS!




Jag på jobbet när jag ej har någon Cola ;)

/ Isabella Rún.

RSS 2.0